Singing the song of angry men...... Tralalalalala....Lalaaaaaaaaaaaaa!

Les Misérables - The 25th Anniversary   

F*n vad jag vill se denna musikalen. Måste köpa biljetter till i höst när den går på Storan!
Bästa är väl ändå att 25th years anniversery släpps på DVD den 6 april! JAG SKA HA!

Dagens form är: Tjaaaa....Lätt träningsvärk :-) Men ikväll blir det medicinboll igen! Har lovat Kärleken det!

Dagens fundering: Vart tog medmänskligheten vägen? Om du nu har någon som ligger och förblöder. Visst f*n ringer du 112 då?! Eller är du så vidrig som människa att du låter bli.

För mig är det en självklarhet att hjälpa en annan människa. Jag kan ge exempel; Jag och en kollega, hjälpte en dam för något år sedan som ramlade. Vi lugnade hennes väninna och ringde ambulans. Det kallar jag för att vara en bra medmänniska. *klappar mig själv på axeln*

Dagens fix och trix:
Idag ska jag fippla lite hemma! Jag ska måla lite och jag ska fixa minst två utkast till, för menyerna till svärmors bröllop. Sen blir det till att sätta sig att planera lektioner framöver....*grrr*

Jag har även fixa-in-Kärlekens-presenter-för-födelsedag som To Do idag. Många presenter blir det :-) Hoppas att någon av dem faller honom i smaken!!
      paket

 *mums*

 *tjohooo*

EF
Dagsform: Hata, hata sommartid.... Tidsomställningen är ju rent ut sagt katastrof. JAG VILL SOVA!! Mina bihålor gör ont och jag vill bara ligga hemma och sova bort det. Jag skyller allt på sommartiden. Manblir helt virrig i skallen av den här tidsomställningen... *snyft* M...jag vet, I-lands problem...

Träning: Till och från tunnelbanan, orkade inte hoppa av i Slussen för att få en redig morgonpromenad....

Helgen:
I helgen var det kallt. Självfallet, vi var ju trots allt ute på övning med ungdomarna! Trots lite fadäser så tycker jag att det gick ganska bra. Finns ju alltid något som man kan förbättra. Men i det stora hela är både jag och min ÖL mkt nöjda. Vi överlevde ju....

Och ungdomarna var kanonduktiga.

Nackdelen med:

Vända-kappan-efter-att-någon-annan-sagt-det
:
Man kommer med ett förslag. Blir totalt utröstad. Sågad nedanför fotknölarna. Nästintill idiotförklarad. Någon annan, i det här fallet, en person med högre grad, har provat mitt förslag och godkänner min idé. Informerar resterande grupp om detta och dessa gillar helt plötsligt idén. Jag säger bara fy f*n!

Skulle vara kul (och inte kul) att veta varför det helt plötsligt var en bra idé. Snacka om att vända kappan efter vinden. Fy f*n!

Det gröna livet
:
Man tycker aldrig att man har en ledig helg. Kan ibland vara jobbigt att vara en av de instruktörer som ALLTID är med på allt. Det är roligt att hålla på med detta. Men ibland önskar man (som idag) att det fanns en dag till på helgen så att man kunde ta igen sig och vara fit for fight på måndagen!

Katten
:

I love my dammtuss. Men när han 04.10 imorse fick för sig att skutta, helt oprovocerat, på mig. Var jag inte helt övertygad. Låt mig få sooooooooooooooooova, snälla dammtuss! Jag fick stänga dörren för att jag och Kärleken skulle kunna få sova de sista timmarna idag nu på morgonen!

 Katten på bilden tänker "Hopp, hopp!"

För korta helger:
Jag säger som alla andra, en dag till på helgen hade inte gjort ont! Åtta dgr i veckan, fem jobba, 3 lediga! Jag röstar för!




Ont i kindtanden:
Tror jag håller på att få en inflamation i tandköttet. INTE hallon!
Men det är bara att BITA IHOP (hahaha...vad rolig man kan vara) Väntar iaf några dagar innan jag ringer tandis!
Brukar ordna fixa till sig på egen hand! Vi får se!

Fluff:



Fy fasen vad gott!! Måste ha!! Fluff, here I come!

Konstiga SMS från okända typer....:
Det är tydligen helt okej att på må få skicka SMS till vem som. Igår fick jag ett sms från nåt UFO. 

"Hejan du singel?"

Eh va?! Vem skickar sånt? Låt mig vara. J*vla miffo.

Jag har ingen aning om vet detta är? Och framförallt, jag BRYR mig inte heller.




Hm...en Ipren hade inte varit helt fel nu...Tandvärk och bihålorna är ingen rolig kombination. Eller så står jag helt enkelt ut, som vanligt.....

Klem!

EF

 Idag ska det ätas våfflor!! *mums mums mums*

Dagsformen idag hade kunnat vara bättre! Iaf på morgonkvisten. Vaknade på helt fel sida, muttrade bittert att jag var tvungen att gå upp... Hårbollen missade kattlådan så det blev gatlopp runt i lägenheten och han skitade ner lägenheten... Vet inte om jag vill komma hem och se förrödelsen...om det är någon.....

Muttrade något bittert på Kärleken och surade till bussen. Väl på jobbet var det livat, man kunde köpa fralla! Så det köpte jag! *gott*

I min enfaldighet så trodde jag att jag var kvitt snön....Tydligen inte, för när jag tittar ut genom fönstret så är det snöyra utanför. Hur gick det här till?? Jag vill inte ha mer snow.....



Idag fyller Chrill år och då blir det en grattiskram på MBQ! ska bli kul att se honom igen! Har inte träffat honom sedan jag slutade på hotellet.

Btw...nu skiner solen för fullt igen....

Jag försöker hitta en funktionsduglig jacka att ha när det inte är för kallt men inte heller för varmt.... Jag har en men den har egentligen redan flyttat ner i soptunnan....Jag har bara inte lagt den där än.... Blixlåset är trasigt så jag kan inte lämna in den till Myrorna heller. Kan ju inte lämna trasiga saker.

Var precis iväg på lunch och plånboken mådde dåligt...Hade gjort om jag hade köpt allt jag såg i affärerna. Vill ha, vill ha, vill ha...ALLT! Eller iaf endel av det nya vår modet. Fanns mycke intressanta saker!!

Dagens I-lands issue:
För någon vecka sedan gick jag på lunch. Med blickan fäst vid marken upptäckte jag en stor hårtuss-look-a-like... När jag passerade över såg jag att det var en avriven/lossnad extension. Lite lätt äckligt. Var ju mycke hår.... *kräk*

Clip-on Volume, Mini, BrunOm man nu har förlägning, vill man inte att de ska sitta fast?! Det hade jag velat, OM jag hade nyttjat detta aber. Blä.... man kan få hem "hårprov" om man inte kan bestämma sig för rätt färg.

Startbox Keratinvax  Hårtränslim, Svart  Clips Large, Styck Man blir verkligen sugen på att förlänga håret...INTE....känns ju som jag lagt in bilder på  ett scrapbooking set. Tack, men nej tack!

Det kanske bara är jag som har lite problem med att ha andras saker/hår/kläder för tätt inpå mig... Köper aldrig (i stort sätt) secondhand. Diggar inte riktigt. Sen beror det väl på vad det är och vem man fått det ifrån. Jag kan ju använda kläder min bror har haft, likadant med Kärlekens kläder. Det är inga problem. Men att gå in i en affär och köpa något som någon annan inte vill ha. Kan jag inte. Jag vet att det låter illa/konstigt, med tanke på att jag själv lämnar kläder till Myrorna. Men sån är jag!

Nä, nu blir det snart helg!

Ha det så bra!

EF

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

Var det någon som missade att jag har oooont... Ska det verkligen vara så att kroppen skakar av träningsvärken dagen efter?? Ä de så?

Dagsform: Se ovan......

Träning: Eg ja tack! Men jag pallar f*n inte.....

Mina promisar från Slussen till Kungsan har inte visat sig än. Latmasken i mig är segstartad.... Och imorse var det inte ens en tanke på det. Kändes som en dålig bakfylla när jag vaknade. Förutom att istället för att vara helt slut i skallen var jag helt slut i kroppen. I slow motion tog jag mig till bussen. Trallade på försökte mig på ett glatt "God Morgon", men det var för painfull. Mungiporna slog i golvet och armarna släpandes efter mig in i bussen.

Ja jag tycker synd om mig själv *ynk*

Vi satt och katade medicinbollar igår. Med risk för att den skulle träffa någonstans där den inte skulle, så slog jag ihop benen och "fångade" bollen med knäna.

Efter helgens bravader när jag skulle byta en sportlight ovanför matbordet. Var lat, dvs jag lyfte inte benet över kanten. Så när jag med kraft för kung och fosterland drämmer i högerknät på insidan, vrålar jag lite lätt. Nu har det blåmärket läkt men jag är fortfarande lila/rosa/blå.....

Så igår när det kom en medicinboll farande var ju min insikt att skydda mig och mina kroppdelar....ja alla utom knäna... Så jag fångade bollskrället och idag har jag ett vackert blåmärke ála nytt på vänster som börjar ta färg och ett vackert blåmärke ålder gammalt på höger knä. Supervackert.

Dagens tysta minut:
Det har väl inte undgått någon att Liz Taylor gick ur tiden igår. Vilken donna!!

  

EF

Om man söker efter en viss sorts info. Varför lyssnar man inte när man får svar?

Och varför man "måste" ha en viss titel för att folk ska börja lyssna.. är det bara jag som tycker så eller är det fler?




Idag blir det fys!! Ska bli riktigt roligt!! Skönt att röra på sig lite!

Saknar Kärleken, men han kommer hem imorgon så det ska bli mysigt. Tills dess är det jag och katten som bestämmer där hemma.

Busflingan skuttade som vanligt på mig i morse. Dock var det 1 minut innan klockan skulle till och ringa, så det gjorde inget :-)



Helt sjukt....jag är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå godissugen. Helt galet. Jag drömmer ju till och med om godis. Hur illa är inte det? Borde ha ett litet trädgårdsland så jag kunde knapra grönsaker dagarna till enda....



EF

Många bebisar som tittar ut nu...Alltså dags för lite grattis :-)

Elin och Jonas; Grattis till er lille Noah!

Daniel och Ewa; Grattis till er lille son!

Mikael och Charlie; Grattis till er lilla tjej Cassandra!


Solen skiner som bara den idag! Skulle vilja vara ute och känna våren smyga sig runt knuten.

Igår var det Mary Kay! Anna är så bra och duktig! Jätteinspirerad! Hoppas att det går bra för Sara på hennes klasser nu i veckan!! Väntar på en utmaning från Anna! Kanske ska gå in på mailen och kika...

Skulle ju självklart tagit en före och efterbild. Nu blev det inte så..



 

Ne inget mail från Anna.... :'-( Ja ja....

Lille katt och jag är ensamma hemma...



"Husse kom hem! För jag längtar efter dig! Kom innan sommarn är slut snälla husse..."

Så var halva dagen passerad, vilket är lite lätt tradigt. Solen är ju alltså påväg ner :-( Jag vill ju ha solen där den är nu. Gärna lite mer värme men annars är det topp!



Ses en annan dag!!
EF

Så var det måndag igen! Och allt vad detta innebär....

Dagsform: Trött som en gnu. Förbannade "supermåne"...*mutter*

Träning: Ne, men på onsdag kör jag för full rulle!!

3 år:
Tre år är en lång tid när det gäller vissa saker. Och när det gäller andra saker så är inte tre år speciellt mycke.
Vi firade tre år igår, den 20 mars, jag och Kärleken! I lördags var vi ute och åt på TGI Fridays. Vi gillar båda stället så det var ett bra val. Resten av helgen bestod av att städa, mysa och gos med hårboll.



Idag
:
Det var upp tidigt. Möte på jobbet innan passet börjat. Sovit illa under natten. Månen har stått högt på kimlavalvet och varit nästan lika gul som solen!! Stor som en rund ost :-) Jag sover verkligen illa när det är fullmåne.

Wiki skriver;

"Supermåne (SuperMoon) myntades av astrolog Richard Nölle 1979, definieras som: En ny eller fullmåne som inträffar med månen på eller nära (inom 90% av) som närmast jorden i en viss bana (perigeum). Kort sagt, jorden, månen och solen är alla i en linje, med Månen i sin närmaste förhållningssätt till jorden. Supermånar kommer med jämna mellanrum, och har enligt Daily Mail tidigare sammanfallit med extrema väderförhållanden flera gånger. Fullmånar varierar i storlek på grund av den ovala formen på månens omloppsbana. Det är en ellips med en sida (perigeum) ca 50.000 km närmare jorden än den andra (apogeum) Perigeum månar är ungefär 14% större och 30% ljusare än mindre månar som sker på höjdpunkten sidan av månens omloppsbana. En perigeum fullmånen för med sig extra höga "perigean tidvatten" Men detta är inget att oroa sig för, enligt NOAA. På de flesta ställen, drar månens vikt vid perigeum tidvattnet bara några centimeter (en tum eller så) högre än vanligt. Lokala geografin kan förstärka effekten till ca 15 cm."



Dagens I-lands fundering:
När dagens människor ska ut och resa. Kan de inte packa? Eller är det jag som är formad av det gröna!? Varför inte packa en stor väska med allt man nu vill ha med sig, möjligtvis en handväska! Istället för en handväska modell liten, en handväska modell jättestor, en träningsbag modell liten och en dataväska.



Tips, snälla!!
Har någon någon bra idé när det gäller katters pälsfällande? 4 ben och svans har nu blivit "hårboll", han fäller något helt galet. Vi skulle klippa klorna på honom igår. Kärleken hade honom i famnen och jag klippte, när vi var klara var vi båda helt håriga. Helt galet. Kamma funkar men det tillhör inte favoriterna. Så gärna lite idéer!!



EF
Ska man ha det eller inte??

Den ser förbannat mysig ut. Men samtidigt ful. Jag menar ska jag som vuxen människa ta på mig en ralle med luva i stil som mina vänners småttingar? Känns lite konstigt...



Plus att vissa av dem  är SNORdyra...Hmmm..tåls att tänka på!!

Har iaf köpt rosa och blå skosnören till mina ljusblå/turkosa Converse :-)

Hört på/vid bussen:

"Jag väntar på bussen. Så jag är inte hemma förräns jag är hemma!" Ne, men det är väl klart att du inte är hemma förrän du är hemma. *pucko*

Dagens debatt:

Sitter och läser Aftonbladet om ungar och maktlekar. Visst barn är elaka av naturen. Säg inte emot mig. Framför allt är de underbart ärliga. Helt galet hur de lyckas. Dock så är det en viss cred i det hela att de inte hänger med på man kanske inte ska säga allt man tänker. Vi vuxna är ju så, vår ärlighet ligger på en helt annan nivå än barns.

Om ett barn inte gillar ett annat barn säger han/hon det. Vuxna är mer för att "täcka" över det...

Men när man hittar på "lekar" som generar i ska vi kalla det misshandel. När leken heter typ hålla andan längst. Och första person som måste hämta andan, får de andra slå på. Vad är det för lek. Jo en elak barnlek. Usch.

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12745624.ab


Nåt annat:
Ah..... det j*vla godissuget är ju inte att leka med. Sitter här och är så fruktansvärt sugen på candy, så det är ju helt galet.



Jag är en gottegris! Ibland iaf....


EF

När han i full fart från Slussen fick sänka hastigheten för en sån här;

.....hahaha....

Men när vi kom ut på Skeppsbron burnade han om i full fart :-)

Idag blir det lektion i stridsvärde, så får vi se om de små liven ( som i de flesta fall är längre än vad jag är...) har lärt sig något!! Hoppas det. Kanske till och med kör en snabb quis med dem gällande förra veckan!!

Dagsform: Hoppas att det som chefen sa inte händer....Han sa att det skulle snöa och då blir det mungipor ner på mig.....Om inte så håller jag dem uppe!

Man kanske skulle dammsuga upp snön....

Oh jag e kär! Det sa iaf damen i telefonen! "Kan du koppla mig är du kär!?!" Typiskt skånskt sätt att be någon gulligt om något. Man blir så glad när man hör det!

Saknar mormor, men nu kanske jag får se henne snart!!

Mormor 4 ever!

EF



 

Antingen är de jättetrevliga...ja nästan så att man funderar skarpt på vad de går på... sen har vi killar som snubben idag.

Jag kommer gående mot busshållplatsen. När jag nästan är framme,kanske saknades ett steg. Startar han motorn. Jag kliver på.

Jag: "-Godmorgon! (ler till och med)"
Bc: "-Ja, god morgon är det väl inte, du kommer ju i sista sekunden! Och det är ju inte bra, eller hur?!"

Eh va? O  han nu hade så bråttom så hade han väl kört eller hur?! Jag hade god lust att säga det till honom. Men jag ville inte förstöra min morgon på honom. Så jag ignorerade honom :-)



Dagsform: Önskar jag hade fått sova lite mer. Men 4 ben å svans har återigen fått för sig att det är kul att störa min Törnrosa sömn. Så 4.45 imorse kom han in med sin leksaksmus och skulle "döda" den. Så det blev ut med kisse och stänga dörren. Zzzz... Höll sedan på att missa gå av i Kista. Somnade i Hallonbergen och precis när tåget stannade i Kista vaknade jag och bara reste mig och gick av. Knäppt. Kändes som att jag fortfarande sov.

Träning: Får se till att ta en promis från Slussen eller något... (Mmmm stor risk...)



Dagens happening:
Åka buss...haha...
bild

EF
Helgen var som vanligt för kort...Iaf tycker man det....Vill alltid ha en extra dag.

Dagsform: Ville egentligen bara ligga kvar i sängen och sussa vidare. Men icke! Efter många om och men fick min kropp för sig att lyda mig och tog sig upp ur sängen!

Träning: Idag skulle jag hunnit träna mellan jobbet och MK, men med ett väldigt upptaget liv....så

Helgen:
Vi tog hand om Benny! Så under helgen har vi haft 2 st x 4 ben och svans. Tycker nästan lite väl synd om honom. Lillekatt använde nämligen honom till studsmatta. Inte helt okej....

Vi tog en lång promenad längs med Årsta viken i lördags, Benny gillade att knalla runt i snön. Och vi gillade som vanligt att klampa runt i kladdet...

Kamurran fick följa med, lägger upp bilder sen!

Ikväll:
Blir det MK


Anna Anna, finaste Anna, har blivit Sales Director så nu blir det nya marker att ha möten på!!

Jag blir så arg:
Har precis läst artikeln i dagens City om mäns våld mot kvinnor. Just nu är ilskan så enorm att jag sitter och skakar av ilska. Jag säger inte att det inte finns kvinnors väld mot män, för det gör det. Och jag kan bli nog så arg då.

Men när man har bevittnat våldet från insidan och vet hur det kan vara och hur det har varit - finns inga gränser för det hat och förakt jag har mot dessa män (eller kvinnor).

Ingen av dem som det står om i tidningen har erkänt det som de faktiskt har gjort och det kommer de aldrig göra.
Vet du varför?

Jo för de anser att de inte har gjort något fel.

Helt sjukt.



EF

Tjo! Hopp!
Sliten knopp!

Dagsform: Har nästan slutat ha ont i halsen! Men jag lyckades inte hålla mig ifrån en mindre förkylning...  :-( 

Träning: Nä e man en förkyld nos, stannar man hemma!!

Vad händer:
Idag kommer Benson hem till oss. Eller rättare sagt så ska jag åka och hämta honom efter jobbet nu. Ska bli intressant om han och Laban sover hos oss i sängen. Eller om de håller låda hela natten!



Laban ninjar upp Benny. Och Benny tittar förundrat på.....

Hoppas på fint väder i helgen så att jag, Kärleken och Benny the dog kan ta uppfriskande promenader!! Den lille mannen han kan ju gå hur länge som helst. Sist vi hade honom hos oss var jag ute och gick med honom i närmare 4 timmar och han hade säkert kunnat gå i 4 timmar till....



Finaste Benny!

Ha en skön helg!

Kram

EF

"Släpp fångarna loss det är vår! Var mänska i sin själ vill väl, när grön Naturen står!" Så sjöng Lena Nyman  i filmen "Släpp fångarna loss det är vår!"

Dagsform tisdag: sådär va.....

Träning: Vet inte, lite varm/frusen

Happenings:

Det finns idioter och det finns idioter... Här är en!

Kvinna ringer:
- "Jag söker XXXXX!"
Jag letar
- "Jag har inget nummer så jag kan desvärre inte koppla dig!"
- "Kan du koppla mig?"
- "Men jag sa ju att jag inte har numret!"
- "Jaha, så du kan inte koppla då?!"
- "Eh, nej!"

*klick*

Torsdag 10/3

GRATTIS ELIN OCH JONAS TILL ER LILLE POJK!



Han var visst lite envis och stannade kvar i magen några dagar extra :-) Men så igår vid 20 snåret sa han hej till världen! Grattis igen!! Massvis med kramar!

Dagsform: Den gick och gömde sig igår någonstans och har inte kikat fram än.

Träning: Blev ingen igår och blir ingen idag heller...fortfarande ont i lilla halsen...*gråt*

Hockey: Jag blundar när jag skriver detta och nog kan jag alltid skynja en liten tår i ena ögat. HV har fått förlorar tabletter och fortsätter spela skitspel. Blir ju ledsen in i hjärtat jue. Nåja, som jag brukar säga till Kärleken. "Det är ju bara fotboll" Får väl säga det till mig själv "Det är ju trots allt "BARA" slutspel" *snyft* *attackgråt*

Sanslöst! Fattar inte hur tankegången funkar där...

100 år från nu!

Jag är vaken men blundar ändå
Är under ytan tills kroppen blir blå
Dina löften håller sanningen varm i hjärtat som brann

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas
Att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Kommer det alltid vara du
När jag blundar

Vi skulle resa, jag boka biljett
Till alla ställen som man borde ha sett
Jag köpte drömmen om ett vackrare liv
När du låg bredvid

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa lusten att andas
Att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Kommer det alltid vara du
När jag blundar

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till
Jag blundar
Och håller andan lite till
Tiden stannar
Nästan alltid där jag vill
Och jag vet att 100 år från nu
Kommer det alltid vara du
När jag blundar
Jag blundar


//EF
Fredag 4 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Då var det dags för fältdygn. Runt nio snåret gled vi iväg på våra blixtrar :-)

Efter ett tag var vi framme och gruppmedlemmarna var stolta.

Runt 22 var vi i bingen och i år kunde de elda. Så jag sov som en princessa :-)




Lördag 5 mars:
05.00 *pip, piiiip* Revelj!
Upp och hoppa riv förläggningen.

Sedan blev det skidmarsch tillbaka.

Och vård av matriel :-)

Vila!! Bastu för de som kände för det!!

Söndag 6 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Runt 9 rullade bussen mot Sthlm! Och minibuss med Kapten, 1. Sergant och instruktör rullade efter.

När vi kom hem var det bara in med alla kläder i tvättmaskinen och sedan fick den brumma igång! Och sedan kom 4 ben och svans hem!
Han hade förvandlat sig till odjur under veckan hos "farmor", pipit, gnällt, jamat å tjutigt. Varit överallt och ingenstans...

Oxå kom han hem och var hur go som helst :-)

Säsongens happening:
HV71 har återigen tagit sig till slutspelet i elitserien :-D
Och nu ska det bli lite kik på hockey :-) med bästa Nina! Lisa önskar att du var här med oss!!

HV spelar mot AIK följande datum:

KV1 11-03-07 19:00 HV71-AIK Kinnarps Arena x-x
KV2 11-03-09 19:00 AIK-HV71 Hovet x-x
KV3 11-03-11 19:00 HV71-AIK Kinnarps Arena x-x
KV4 11-03-15 19:00 AIK-HV71 Hovet x-x


Måste kolla om de  visar matchen på TV :-) Nu blir det "krig" där hemma igen...med olika åsikter gällande vilket lag som är det bästa. Förra året hade jag rätt!! Men våra lag låg ju i slutstriden om guldet då.



EF

Dagsform: Briljant

Träning: .......

Veckan som gått:

Söndag 27 februari:

I söndags åkte jag, sambon och en kapten med liten buss upp till Älvdalen! Detta för att fixa iordning till att ungdomarna dagen efter (måndag).

Måndag 28 februari:

*pip* *pip* Klockan ringer och det upp med tuppen som gäller. Äta frulle. Ner till bilen, installera sig i kasern. Fixa upp all packning. Lägga lås och lakan på varje säng. Vi beräknar att ungdomarna kommer att vara uppe hos oss runt 15.

Kasernen var mer än skitig. Anställda inom försvarsmakten vet tydligen inte hur man städar. Ändå springer de omkring och skriker på sina soldater. Snacka om tvetydighet.

*Kaschmäk* Ungdomarna kom. In med ungar och packningar på logement. Snödräkt på. *prassel* *prassel*



Sova. *zzzzzzZZzzz* Finns inget bättre än att sova i logement sängar :-) I löv!



Tisdag 1 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!
Frulle. Lektionsplanering på två röda. Idag ska vi prata om kallt väder och hur farligt det kan vara.
Färiken har en lektion hur kroppen reagerar rent teoretiskt sedan går vi ut i den riktiga snön.

1. Sg:en visar hur man gör när man fryser om handen. Han sätter ner handen i snön i 10 sekunder. Ser sedan till att han kommer åt med sin kalla hand in under alla tröjor och in i armhålan. Alla tittar och provar sedan själva.



När alla är klara visar 1. Sg:en hur en kompis kan värma din fot. Övningen utförs på samma sätt som tidigare fast nu är det ett annat befäl som lassar in den snökalla foten i sin armhåla. Alla ser och lär och gör.

Efter lunch hämtar vi våra skidor! Även kallade Vita Blixten.



När det var avklarat var det dags att ställa in skidorna så att det passade var och en. Mycke slit och stenhård koncentration. Men alla blev klara. Sedan en snabb provtur innan det var dags för kvällsmat. Lektionen efter var det skidexercis med Kapten.

Onsdag 2 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Idag är det dags för pulka :-) Sätta ihop. Åka med



Lunch ute. Och efter det var det dags att prova backen. Och de som inte fick plats där fick öva sig att skida :-)

Torsdag 3 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Tolka tolka tolka tolka......

Motorcyckel tolkning     
Bandvagns tolkning

Fredag 4 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Lördag 5 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Söndag 6 mars:
06.30 *pip, piiiip* Revelj!

Säsongens happening:
HV71 har återigen tagit sig till slutspelet i elitserien :-D
Och nu ska det bli lite kik på hockey :-) med bästa Nina! Lisa önskar att du var här med oss!!

HV spelar mot AIK följande datum:

KV1 11-03-07 19:00 HV71-AIK Kinnarps Arena x-x
KV2 11-03-09 19:00 AIK-HV71 Hovet x-x
KV3 11-03-11 19:00 HV71-AIK Kinnarps Arena x-x
KV4 11-03-15 19:00 AIK-HV71 Hovet x-x


Måste kolla om de  visar matchen på TV :-) Nu blir det "krig" där hemma igen...med olika åsikter gällande vilket lag som är det bästa. Förra året hade jag rätt!! Men våra lag låg ju i slutstriden om guldet då.

Och slänger iväg tre blogginlägg idag!

Dagsform: Duktigt utsövd.

Träning: Mja, idag kan det nog bli en promis med kamurran!

  och sedan kanske man ska dagen till ära trycka i sig en Slemma

Gårdagens fiasko:
Hallååååå! Vad hände egentligen igår. Jag är lessen ut i tåspetsarna...
 Och då är det ändå "bara" första matchen som är spelad....

AIK får för sig att vinna med 4 - 2. Inte bra start på slutspelet. Men det är klart det måste väl ändras om i ledningen. Jag menar Frölunda åkte ur. Så då är ju inte omöjligheten att HV oxå kan det....

Men ändå.... *gråt*

*Fundering*
Så visade den fula nunan sig igen... Jag förstår inte. Kanske för att jag inte tänker på det sättet själv. Nåja....vad är en bal på slottet?! Alla kan inte vara lika.

EF