Hela veckan som gått har visat sig i glamourens tecken  egentligen...Och lite lätt panik i lilltån :-/
 
I måndags kom jag på att jag inte varken sytt upp eller sytt in klänningen jag skulle ha på galan igår.
I lätt panik fick jag in klänningen till en sömmerska och som fixade till den.
 
Sen i lördags var jag runt en sväng på stan och fixade det sista. Runt 18 rullade taxin till Karlberg. Skobyte och av med ytterkläder stod på agendan. Upp till minglet. Gjorde bort mig som vanligt... Missade hela den högre befälsgruppen som man ska hälsa på när man stiger in i salen. *ups* Ber om ursäkt för detta.
 
Men det var ingen som petade på mig för det ;-) Runt och säga hej till alla. Sen var det dags för Engström att berätta lite om slottet och Bojerud sa åt oss att gå ner och sätta oss. Dags för middag!
 
Maten var god och stämningen var hög. Ensemblen som spelade under middagen var jätteduktiga. Efter middagen var det dans en trappa upp. Och till vår förfäran( och den stackaren som bokat dem) blev det bara "kasedans" inte de här bra fältartisterna som jag är van att se. Lite tråkigt men det var ju trots allt iaf en gala på slottet.
 
Runt halv tre på natten rullade taxin hem och jag somnade med ett leende på läpparna!
 
EF
 
 
 
Det var väl roligt hurra!
Nu kommer vintern, Nu kommer vintern
Som vi har önskat, hurra....
 
Jaaaaa, snön är här och jag är så glad. Jag vet att det låter konstigt att jag gillar snö, med tanke på att jag är skåning osv... Men vad gör det om hundra år ;-)
 
 
Känner mig lagom busig idag, skulle hellre vara ute i snön och leka. Göra snöänglar och snölyktor. Alltså inte jobba.... Men det är ganska mysigt idag här...
 
Dricker glögg och julte, äter pepparkakor och myser allmänt.
 
Ikväll blir det lite sång, lite pingis och trevligt sällskap :-) Imorgon fortsätter det trevliga sällskapet. Ut på stan en vift och shoppa lite. Kom precis på den goda idén att göra en adventskalender till mig själv....kanske bli en tur ut till Sephora *hihi*
 
Ja jag vet hur jag skämmer bort mig själv ;-)
 
Ha en underbart snöig dag!
 
EF
...av min blogg....
 
När försvann mina första år här? Kan man plocka bort två år från någons liv? Tydligen... Eller har jag missat en uppdatering av mitt liv och missat att trycka på spara.
 
Idag är en sån dag...
 
En sån där dag som inte riktigt vill sig. För mycket som far runt i huvudet. Alla livets stora frågor poppar upp. Mörka, ljusa, jobbiga, lätta. Sånna som är svåra och konstiga. Och allt detta bara för att jag råkade läsa "fel" inlägg.
 
Hur många funderar på varför de föddes av just sina föräldrar?
 
Jag kan tänka så fast mer - vad var det som gjorde att jag kom just till ett svenskst par?
 
Varför har blivit just den jag är?
 
Idag känner jag mig tom och ihålig.
 
EF
Ja hur står det till egentligen.....
 
Igår  på kvällen upptäckte jag att jag kände mig blåslagen på höften. Fattade ingenting. Jag brukar få blåmärken när jag vart ute med Hemvärnet.(När jag har all utrustning på mig då brukar allt hänga på höftbenen och då får jag blåmärken.) Hade ingen aning om vad jag utsatt mig för. Gick och lade mig, någon gång mitt i natten, (vet inte vilken tid) satte jag mig upp i sängen och sa högt " Det var ju brädan!" Somnade om och vaknade när väckarklockan ringde.
 
Jaha vilken bräda tänker du... Jag var ju duktig och gick på Body Pump på morgonen och när vi skulle plocka undan sakerna lade jag alla mina vikter på step-up brädan och bar iväg den. Kanten på step-up brädan är hård och kantig och då får man blåmärken.
 
 
Skulle gått på ett läkarbesök igår men då jag tydligen glömt allt som heter hjärna och minne, så glömde jag skriva upp tiden och kom på detta två timmar efter själva besökstiden. Attans bananer - min "tvångstanke" om att skriva samma sak på flera olika ställen blir ju direkt bekräftat. Ja, ja, det är bara att boka ny tid och skämmas när jag kommer dit... :-/
 
 
Ikväll blir det Deadball :-) Lika underbart som det låter :-P
 
3 kilo boll och stakiska övningar :-) (Får se hur positiv jag är imorgon.......)
 
Tjing ting!
Idag var det så äntligen dags för veckans morgonpass... Eller hur var det nu...
 
Jag var seg som en kola när jag slet mig själv upp ur sängen. Ja, man kan faktiskt säga att jag var direkt jätteomotiverad till att träna idag.
 
Lyckligtvis lyckades jag hä på mig lite kläder och ner till bussen bar det av. Hoppa av bussen, kikade på klockan och mer eller mindre panik när jag insåg att nästa buss skulle ansluta "om 8 minuter". Attans tänkte jag å passet som börjar 6.30. Tanke-och tidsvurpornas drottning det är jag det, om det mot förmodan är någon som missat detta.
 
Så jag tog det långa benet före och älgade på från "Stadsbiblioteket" till "Tegnergatan". Swischade in på gymmet, kastade mig på datorn och fick min biljett. Dundrade in i omklädningsrummet, kikade på klockan, kikade på passbiljetten. Muttrade bittert på mig själv. Jag hade tänkt fel...igen... Tänkte att passet började 6.30 när det börja 6.45 - pucko mig. Jaja, jag var i tid :-)
 
 
Ja jag vet att det står den 27 november och att det är om en vecka. Men en sån här bokning i veckan har jag. Och nej det finns inte på världskartan att trycka på den orange knappen :-)
 
Ska slänga in en liten artikel om Svenska Lottakårens Riksstämma till vår lokala Hemvärnstidning :-)
 
 
 Jag finns överallt *tihi*
 
//EF
 
Livet är och blir aldrig som man har tänkt sig.

Det förändrar sig  från dag till dag.

Stora förändringar kan plötsligt dyka upp.

Hela detta året har varit en stor förändring både med skratt och tårar.
Jag har varit sjukt dålig på att skriva här och jag skäms väl en aning för det återigen....känns tyvärr som att det har blivit en dålig trend.
 
Nu närmar sig 2013 med stormsteg. Året då jag vill hitta en underbar lägenhet som jag kan fixa till. Året då jag ska se till att hålla min kropp tipp topp och nu tänker jag inte på träning. Efter årets eskapader med sjukhusbesök hit och dit måste jag fokusera på att bli frisk.
 
Tackade nu i helgen nej till ett otroligt förslag. Men hälsan måste gå före. Har jag inte den kommer jag inte kunna genomföra mina uppgifter ordentligt. Tråkigt men fruktansvärt sant,
 
Tog en tur med mina små ben idag och kameran fick följa med. Lite oväntade bilder, somliga kanske tycker de är tråkiga och förvirrande -  då får ni tycka det!
 
 
 
 
 
Tjipp!