Har kommit in i en städ period....och råkade till min förfäran hitta saker från mitt förflutna som var/är det absolut sista jag ville hitta.

Jag har nu rivit sönder och raderat ALLA mail, brev och kort från Mr Hilton. Fy fasen vad skönt det var att öppna sopnedkastet och släppa den påsen =)))

Blev helt förskräckt när jag hittade den, trodde verkligen att jag hade eliminerat allt från honom. Men så var det tydligen inte. Gick även in bland mina bilder och plockade bort en massa från diverse filer från datorn. Sånna som jag totalt har förträngt att de ens fanns på min dator. Trodde garanterat att jag hade raderat alles. Så var nu inte fallet.

Ja nu är det slängt iaf och allt är frid och fröjd, hjärtats panik har lagt sig.

Börjar får lite noja för att komma tillbaka till jobbet, vill ju vara ledig meeeeer framför allt nu när mitt Hjärta har semester. Får väl se om jag ser röken av honom under de två veckorna innan vi åker till Skåne.

Funderade idag....nu går jag ju snart på jobbet igen, en vecka jobbar både Hjärtat och jag sedan går Hjärtat på semester två veckor. Efter det är det en vecka i Skåne tillsammans =))

Innan dess ska Hjärtat hinna åka massor av cross och jag ska vara lekledare på ett läger plus att jag ska åka i paraden i år igen på PRIDE!!

Men först är det fredag som gäller! Ska ut med Cissi och Lojsen på det vanliga...när det gäller oss...

Ska knapra lite frukt nu!!

Puss puss

EF
gnager fortfarande i mig. Jag vet inte om jag ska höra av mig eller om jag ska låta tiden bero...Ja alltså om jag ska höra av mig till de som förlorade sitt barn för en vecka sedan.

Ska inte hitt på nåe speciellt idag..bara slappa!!

Puss puss

EF
Att få ett missfall gör ont för de som vet.

Att göra en abort gör ont för de som vet.

Men att föda ett barn och sedan förlora det direkt efter måste vara det värsta som kan hända en människa.

Mina tankar idag går till detta par som råkade ut för det i fredags. Som vän och kollega vet man inte riktigt om man ska höra av sig eller låta bli?? Jag vill inte få dem att gråta ännu mer.

Det var dagens jobbiga nyhet, känns som att att tvätta inte var så sorgefullt längre!!

Ska ta det lugnt idag och dricka en massa trevliga teer så den här förbannade förkylningen försvinner...nu har den hållt på i snart två veckor...lite tradigt...

Skriver mer sen....

Puss Puss

EF
Har inte skrivit på evigheter känner jag...

Så vad gör man när man blivit sviken?? Jo man reser sig igen =))

Ska lugna ner mina vänner med att säga att dessa nedskrivna ord inte gäller mig utan en nära vän till mig.

Ännu en gång har en kille visat vilket svin han kunde vara. Som tur är, är det en stark tjej så hon är på fötter igen. Men detta får mig att får en liten dejavu....Och även inse ännu en gång hur bra jag har det nu!!
Vilken underbar pojkvän jag har och att jag är lycklig!!

Snabb genomgång av lite som har hänt...

Midsommar:
Jag och mitt Hjärta tog Smulan och åkte ner till Grebbestad på västkusten. Lojs, Mange och Chrille var redan där när vi kom ner den 21.

Midsommarafton snurrade vi till en outlet....Då det regnade som bara den så besökte vi denna. Det blev en tröja och ett par jeans... Fin fint!!

Midsommardagen var det lite finare och solen tittade fram. Vi åkte hem på söndagen.....jag körde nästan hela vägen hem...iaf till Södertälje... Smulan skötte sig!! Gäller ju att förare och bil funkar så långa sträckor!

Semester:
Har nu mera semester och det är ju rätt skönt. Hade bara varit trevligt att slippa denna förkylingen som jag drog på mig precis innan midsommar. Ska inte göra något speciellt, bara vara!!! Och ta det lugnt!!!

Tallin:
Åkte med familjen till Tallin förra veckan. Trevlig stad det där!! Väldigt fin. Tråkig båtresa. Kunde inte låta bli att en av kvällarna tänka på Estonia.

Nu ska jag mumsa på lite frukt, gråta en skvätt för att jag glömt bort min tvättid idag och sedan blir det nog IKEA.....Eller Kista Galleria....

Ska träffa T imorgon!!

Puss puss

EF

Psssst...Funderade på en annan sak.... För ett tag sedan hörde jag av mig till en killkompis för att veta om jag hade gjort något för att han inte skulle svara på varesig sms eller mail. Fick svar att han skaffat flickvän och sedan önskade han mig ett trevligt liv. Till saken nu... Jag sprang in i honom och hans flickvän i torsdag när jag var i Gallerian inne i stan. Han såg mig, jag såg honom försent. Men jag hälsade och han bara ignorerade.... Dålig stil...även om man har skaffat sig flickvän kan man hälsa...*mutter* Jag hälsade ju fast jag har pojkvän....