Idag är ingen vanlig dag det är Lilla E's födelsedag och sen är det bästa J's födelsedag. Den ena fyller 6 år och den andra fyller år (skriver inte ut mina vänners ålder) Lilla E firade vi nu på morgonen med pompa och ståt.
 
 
Igår inhandlades en muffins lagom stor för en hel familj, Lilla E fick hela själv. Med ljus och silverkulor på muffinsen och tre fina paket som D hade slagit in, traskade vi in och höll låda. Själva manövreringen att klättra upp för stege med bricka fick D stå för. När alla silverkulor var slut bar det av till dagis och jobb.
 
Innan läggdags igår fixade vi med saker inför lördagens kalas. Det blir fiskdamm och inte vilken som heller. En alldeles egen designad fiskdamm. (bild kommer)
 
Så det som är kvar ska fixas. Det blir lite hav. Lite godispåsar så att vi har nåt att fiska upp...och lite pappersblommor. (kommer bild på det oxå)
 
 
Längtar lite hem. Saknar Fam. N. men snart blir det en tur ner *det måste det bli* Vill ju träffa Fam. K oxå och träffa I och E. *Nu blev det många bokstäver* Men NEJ jag skriver inte ut namn på folk. Jag gillar inte att hänga ut nån (vid namn kanske jag ska stryka under med) Händelser kan jag hänga ut om jag känner för det. Men inte namn. Känner man sig träffad av mina ord får det vara så.
 
Nu blir det snart packa ihop för dan.
 
Ha det bra!
 
EF
....jag låter bli att fira.
 
Jaha, varför då tänker du!
 
Jag gillar inte när någon, i det här fallet tjänar pengar på mig. Bara för att jag ska få dåligt samvete för att jag inte uppvaktar mina nära och kära tillräckligt ofta.....
 
Jag tror på att alltid visa de nära kärlek ofta och mycket.
 
Det var mina tankar om Alla <3s Dag.
 
Har idag (läs onsdag 20/2)  verkligen vaknat med ett leende på läpparna :-) Tänk hur livet
 
Fick en idé från en vän igår och jag funderar på  att göra det samma. Hon ska börja skriva i sin blogg igen men plockar bort det som varit. Det kanske är en bra idé. Lämna det gamla bakom sig och fokusera på det nya. Dock tar det emot att radera en massa. Får nog fundera en stund till.
 
Hade tvättstugan i helgen och fick hjälp av lilla E. Det blev en ganska komisk stund. Hon ville hemskt gärna lägga in tvätten i maskinen själv. Självklart fick hon det - inga problem. Rätt var det är utbrister Lilla E med förvåning i rösten " Vilka små trosor du har!" Vad svarar man för pedagogiskt på detta blev min första tanke. Min replik tillbaka blev "Ja, så kan det vara" Och i nästa stund hittar hon nästa par och "anklagar" dessa för att vara kalsonger *hmpf* Fick vackert förklara att vuxna kan ha olika sorters trosor :-) Och nej jag äger inga mormorstrosor PUNKT!!!!
 
 
Idag har träningsvärken hittat mig....*morr för vissa instruktörer* Men uppenbarligen lönar det sig. För nu har jag kommit igång ganska så bra och det är så skönt. *Tänk att faktiskt inte bara betala medlemsavgiften, utan även gå dit!*
 
Snart, nästa vecka är det dags för den årliga turen till Älvdalen. En ganska stabil skara som följer med oss upp. Ska bli kul trots att det är samma koncept som tidigare är det ju trots allt nya ungdomar. Kul :-)
 
Over and out!
 
EF
 
Livet har sina tvära kast och just ler livet mot mig :-)
 
Att jag sedan inte riktigt har full uppmärksamhet gör ju att jag uppenbarligen missar godbitar.
 
Som den här
 Den låg gömd i en av alla mina jackfickor. Otur för mig att jag har så många fickor i min jacka att jag missar godbitar som denna. Tur att jag fick en å annan hit idag :-)
 
Började dagen med ett Body Pump pass och kommer förmodligen ha en skön träningsvärk imorgon. Jag hoppas på lite iaf, vill helst kunna gå normalt :-)
 
Nu blir det mer fix och don här på kontoret.
 
*Kan man se mer oengagerad ut än Zlatan när han pratar på presskonferensen nu...*