Igår var det massor att göra! Fullbokat och galet!

Dock hann jag med att se de här uppdateringarna på Facet igår!

"När jobbet känns tungt och tråkigt. Stanna till vid ett apotek och köp en stjärt- termometer av märket Johnson & Johnson. Läs bruksanvisningen. Där finner du meningen "Varje termometer har testats personligen i vår fabrik". Blunda nu och upprepa med hög röst 3 ggr ...
SÅ KAN DU VARA GLAD ÖVER ATT INTE JOBBA PÅ AVDELNINGEN FÖR KVALITETSKONTROLL PÅ JOHNSON & JOHNSON."

"Till alla grabbar som hissar ner brallorna, och visar kallingarna! Vet ni om att det modet ursprungligen började i amerikanska fängelser? Det var för att signalera att man var ”tillgänglig”. Om ni nu vill fortsätta att springa omkring och visa att ni är ” tillgängliga” för andra killar, så för all del, gör det! You think your cool, I think your’e a fool! Förresten, i USA kallas det PBS! ( Prison Bitch Syndrome!;)"

"EFTERTANKE!!!
När jag var liten, då hade jag ingen Xbox utan en sand-box.
Vi hade inget Wii utan skrek wiii i skogen.
Jag hade en cykel och tennis skor..
Min mamma ringde mig inte på mobilen.. hon ropade istället mitt namn från en öppen dörr..
Jag lekte med mina vänner UTOMHUS.. inte ONLINE..
Posta detta på din vägg om du har druckit kranvatten, skrapat upp knäna och klättrat i träd och överlevt... Det var tider de!"

Snacka om att ge sig tid att läsa allt detta när jobbet upptar tid ;-)



Säger välkommen tillbaka till jobbet J och jag hoppas att allt blir tipp topp :-)






Gjordes igår då?! Jo jag var runt en sväng på stan. Köpte en ny gardin till sovrummet. Rädd att den inte passar
:-S

Pös förbi Sofor och köpte mer mat till vilddjuren där hemma.

Hittade även ett riktigt fynd! Jag höll nästan på att slå knut på mig själv så glad jag blev! Jag hittade ett par jeans för 149 kronor. Jo DU läste rätt! 149 riksdaler för ett par jeans som legat på 699 enkronor!

Säg bara inget till Kärleken om att jag har köpt mer kläder.... Hiihihi...

Pratade med lilla mor igår! Saknar henne och far, och då är 60 mil långt borta! Annars brukar det inte vara något problem! De kommer förmodligen upp under en helg i höst!

Tjoho!!

Ne back 2 business!

EF
Sitter här och funderar på  hur man ibland mot sin vilja omvänds. Med sin vilja omvänds. Och med en knyck på envisheten och stoltheten viker sig för vissa saker.

Jag har alltid varit emot byxor som smiter åt så man tappar blodtillförseln till benen. Nu sitter jag i ett par sprillans nya super-skinny-slim byxor. Och det värsta av allt är ATT JAG GILLAR DEM!

Min syn på dessa byxor har varit att mina tjocka ben inte får plats. Döm av min förvåning när jag lyckades med konststycket få på mig ett par och de dessutom satt bra! Jag blev visst såld...*suck*

Jag grubblade ett tag om det var så att jag började ge efter för det evinnerliga modet som finns runt om oss. men jag kom ju på, jag har ALLTID haft kläder som jag känner mig bekväm i. Jag köper INTE kläder bara för att det är "DET SENASTE". Så då funkar ju min filisofi - trots att jag har super-skinny-slim jeans! Fler kommer det nog att bli :-)


Tillsammans med min nya väska blir man ju helt enkelt snygg ;-)
Byxor och väska från Mango!

Nu är jag på jakt efter ett par skor som passar till min nya outfit ;-) Till Kärlekens STOOORA glädje...... "Å nej , inte mer skor....!"




Någon hade tråkigt på jobbet och gjorde figurer med post-it lappar!

Snart dags för lunch och sedan är det full rulle igen! Idag händer det massor :-)

Peace and Love!

EF
I fredags tog jag min gröna packning och tog tunnelbanan till Norsborg. Hilfe vad långt söderut det är. Jag fick en liten aha-upplevelse om var vissa ställen runt Tokholm ligger!

Som sagt en liten rundtur innan jag


Pontoniererna lag 2 - "Mina" killar



Under lördagen så tävlade killarna först genom att följa den blå slingan.

Vi började med Precisionskastning, tätt följt av avståndsbedömning. Vi traskade vidare på den mindre roliga "Dödens backe" och slinga röd. Här fick de springa med båren på sjukvårdsmomentet och när det var klart var det dags för att stega sig fram till ett resultat!

Det blev lunch och efter detta vid 13 tiden styrde våra ben kosan mot den gula slingan. Här hade de målupptäckt och hittade både det ena och det andra :-)

Årets överraskningsmoment var mountainbike och en terrängbana. Vi insåg nog ganska snabbt att cyckling i terräng var inget för UING....

Hem och byta kläder åka iväg till lagorienteringen. Väl framme på med torra kläder och in i matsalen och pepp inför budkavle-orienteringen! Pontoniererna lag 1 kom två i denna grenen! Vi kom lite efter dem!

När kvällen närmade sig tapto, låg Pontoniererna lag 2 som nummer tre räknat uppifrån! Killarna var eld och lågor :-) Powersleep inför söndagens tävlingsmoment beordrades!

Hela lördag regnade det ett tätt duggregn som skulle fått vem som helst att bara vilja springa och gömma sig under ett varmt täcke. Men inte mina killar! Glad a mungipor och full ös på varje delmoment!

Söndagen var det UPPEHÅLL! SOLEN sken! Mungiporna som varit på topp dagen innan var ännu mer upp i luften!

Fältskjutning stod på programet. Lite skakigt traskade vi till banorna, killarna genomförde momenten och traskade sedan vidare till Biathlon.

Skjuta - lägga ifrån sig vapnet - springa - skjuta - lägga ifrån sig vapnet - springa.

Sist men inte minst. Terrängbanan! 3 killar 1 tid!

Sen var det mat och prisutdelning :-)

Vi åkte hem på eftermiddagen och idag kan jag tänka mig att det inte endast är jag som är lite sliten (trots att jag "bara" gick med gruppen hela tiden)!

På återseende!

EF
Kärleken var idag och hämtade Labans stoft. Gör ont i hjärtat att veta att han är hemma men att han inte är krambar. Saknar den lille busen.




Älskar våra underbara 2 små kattbebisar/busungar. Men dom är inte Laban.





EF
9/8

Sitter och läser min gamla klasskompis Zaras blogg om livet som nybliven mamma. Kollar lite vilka andra bloggar hon har länkade från sig.

Kommer in på en blogg som heter "Miss Graphic" (trodde att detta var hennes kusins), ser en annan blogg som är länkad från denna fröken.

Rullar in på "Smurfelinas" blogg och kikar lite, tycker att tjejen känns bekant på något sätt. Scrollar ner på sidan och ser ett gäng bilder från ett dop. Fortfarande funderar jag på varför jag känner igen denhär tjejen och när jag kikat igenom alla dopbilderna så vet jag.  "Smurfelina" är ju kompis med en klasskompis från Jkpg :-) Mystery solved :-)

Ibland är internetvärlden liten! :-)



Jag har bestämt mig! Nu ska jag börja äta rätt och inga onödigheter....(i onödan). och sedan ska jag bli bättre på att träna! Ja, vilken dag som helst! Ne just nu känner jag att min kropp behöver sig ett lyft! Inget mer slappt och så vidare. Äta rätt och träna :-)



Om man nu bara kunde få med Kärleken på träningarna oxå hade det varit dubbelt så roligt att träna!! Jag behöver ju en skrikig människa som hjälper till så saker och ting överskrids :-)




Alltså det är Augusti och inte 25 minusgrader ute. Men jag sitter här och hackar tänder. Näsan är iskall och jag dricker te i massor, FÖR att hålla värmen! Galet.




10/8

Jag och Kärleken får alltid för oss att titta på en massa strunt.... Ja som JAG,NCIS, Buffy etc etc.....

  

Men nu har vi kikat igenom alla Beck filmerna och har nu tagit klivet vidare till Bond. Jag har väl sett tre eller fyra filmer innan. Men nu är det från scratch :-) Roligt!

Klarade mig utan påhopp idag när jag skulle traska till bussen *pustar ut*

Igår var det en idiot som hoppade fram bakom en bil och blev lite lätt otrevlig. Fasen klockan var inte ens 8 på morgonen. Kan man inte  få  någon fri tid från dessa galningar?

Han tyckte att jag skulle följa med honom istället för att gå till jobbet. Eh NEJ(!!!!) skulle INTE tro det! Så jag sa hejdå! Och sedan gick jag. Då började han skrika en massa saker efter mig och följde sedan efter mig när jag fortsatte mot bussen!

Kärleken var inte helt nöjd med denna story.... Och att jag inte hade ringt honom gjorde inte saken bättre.



11/8

Det har tydligen gått ganska långsamt med vissa skvaller.....I början av veckan hade jag henne fortfarande som kompis på FB och nu idag var vi inte "kompisar" längre.  Ja jag gråter inte speciellt mycket. Men för vissa går ryktet enormt fort och för andra lite långsammare.

Orsak en annan "kompis" som det gick åt skogen med. Ni vet en sån som inte kan släppa taget när man säger nej. En kaninkokerska på vänskap.



Kommer ni ihåg filmen "Wedding Craschers", där den ena killen träffar en tjej på ett av bröllopen de besöker. Och när han blir lite rädd för henne vad hon begär från honom försöker han bortförklara sig. Hon säger ju då " Promise you'll never leave me, 'cause I'll find you!".

Problemet med mig är att jag inte själv märker hur en person "kväver" mig. Utan andra i min närhet måste påpeka detta för mig och hjälpa mig ur misären.

Tur att Kärleken finns och L finns så att de kunde öppna mina små gluggar så att jag fick se verkligheten. Sen när jag hade lärt mig att se fick jag skrämmande sms.

Skrämmande i bemärkelsen stalker varning, jag drog verkligen mina öron åt mig och gömde mig i Kärlekens famn och låste dörren ordentligt. Någonstans där tog det mer fart och med sms, mail och meddelande på telefonsvararen blev det lite väl skrämmande. Jag sparade allt och när jag efter en och en halv vecka hade bestämt mig för att anmäla det obehagliga. Så slutade det tvärt och efter det har jag inte hört något. 

MEN jag har kvar allt, så skulle det börja igen så kan jag leverera info vid en eventuell polisanmälan!

Jobbigt när man tror att man känner en person och som sen när man tror sig lärt känna den, visar sitt fula tryne.

Over and Out!

EF


Jag förstår inte sånt här, som nedan. Eller är det bara för att jag tänker annorlunda. Och tycker att det är bra att all känner sig bekväma med sin sexuella läggning. Jag blir så less på människor som måste förstöra för andra.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/soldater-krankta-under-prideparaden_6373850.svd


Fine om de inte gillar att det finns personer med annan läggning inom försvarsmakten, men kom inte och förstör. Det blir inte bättre av att förstöra för andra.

Det är sällan jag lägger mig i debatter. Men nu kunde jag inte låta bli.


Kise och Kise äter och frodas :-) Busar som sjutton!

Det är dags att gratulera lite nyfödda :-) storken har varit här igen och levererat!!



Zara och hennes Mats fick en liten Freja den 2 augusti
Sara och Jerry fick en liten son som ska heta Louie den 3 augusti

Kristin och hennes P-A  fick en liten son som ska heta Elwin den 7 augusti

Så nu blir det sömlösa nätter och spring hit och dit!!



Nu reser vi oss igen och ser framåt och hoppas på en lycklig höst!!


EF

Den här sommaren är bara enlände. Död och sorg rakt igenom.

Satt och läste runt på allas uppdateringar och insåg att en gammal kompis pappa har gått vidare.

Idag går mina tankar till Jennie och hennes syster Helena. De gånger jag träffade deras pappa var han en kul filur. Må han vila i frid.



Många som har försvunnit från våra liv i vår och sommar. Må de alla vila i frid.




Min svarta ros är ett tecken på att jag vet att du finns där

Vi var ett

Du lämnade mig - för vaddå? Evigt mörker?

Din familj blev kvar - i stor sorg

Du lämnade allt - och begav dig på nya äventyr utan oss

Du är saknad in till min död

HAN är borta

Det är bättre nu

Jag är starkare nu




EF