HVSS och helgen som var

0kommentarer

I fredags tog jag min gröna packning och tog tunnelbanan till Norsborg. Hilfe vad långt söderut det är. Jag fick en liten aha-upplevelse om var vissa ställen runt Tokholm ligger!

Som sagt en liten rundtur innan jag


Pontoniererna lag 2 - "Mina" killar



Under lördagen så tävlade killarna först genom att följa den blå slingan.

Vi började med Precisionskastning, tätt följt av avståndsbedömning. Vi traskade vidare på den mindre roliga "Dödens backe" och slinga röd. Här fick de springa med båren på sjukvårdsmomentet och när det var klart var det dags för att stega sig fram till ett resultat!

Det blev lunch och efter detta vid 13 tiden styrde våra ben kosan mot den gula slingan. Här hade de målupptäckt och hittade både det ena och det andra :-)

Årets överraskningsmoment var mountainbike och en terrängbana. Vi insåg nog ganska snabbt att cyckling i terräng var inget för UING....

Hem och byta kläder åka iväg till lagorienteringen. Väl framme på med torra kläder och in i matsalen och pepp inför budkavle-orienteringen! Pontoniererna lag 1 kom två i denna grenen! Vi kom lite efter dem!

När kvällen närmade sig tapto, låg Pontoniererna lag 2 som nummer tre räknat uppifrån! Killarna var eld och lågor :-) Powersleep inför söndagens tävlingsmoment beordrades!

Hela lördag regnade det ett tätt duggregn som skulle fått vem som helst att bara vilja springa och gömma sig under ett varmt täcke. Men inte mina killar! Glad a mungipor och full ös på varje delmoment!

Söndagen var det UPPEHÅLL! SOLEN sken! Mungiporna som varit på topp dagen innan var ännu mer upp i luften!

Fältskjutning stod på programet. Lite skakigt traskade vi till banorna, killarna genomförde momenten och traskade sedan vidare till Biathlon.

Skjuta - lägga ifrån sig vapnet - springa - skjuta - lägga ifrån sig vapnet - springa.

Sist men inte minst. Terrängbanan! 3 killar 1 tid!

Sen var det mat och prisutdelning :-)

Vi åkte hem på eftermiddagen och idag kan jag tänka mig att det inte endast är jag som är lite sliten (trots att jag "bara" gick med gruppen hela tiden)!

På återseende!

EF

Kommentera

Publiceras ej