Och så var det semester dags....och vad får jag då....jo den värsta förkylningen på väldigt länge... Har legat och vridit och vänt på mig hela natten så mitt stackars hjärtat inte kunnat sova....

Packa det sista och sedan iväg till Grebbesta´

Puss puss

EF

Ja så var det söndag igen...

Ny arbetsvecka på intågande...*fnys*

Satt här och fundelerade lite varför det inte kommit för mig tidigare att lyssna på Iron Maiden.... Ja ja det var bara en fundering.

Grillfesten igår var mkt trevlig!! Massor att äta!!! Och mätt var bara förnamnet....

Drinkarna var smaskens =))

Nu ska jag ut och mysa sol =))))))

Puss puss

EF

Självfallet ska man inte klaga på denna värmen... Men man blir så trött pga värmen, för man är ju inte van..

I torsdags träffade jag lite vänner på Medis och drack drinkar.

Igår knallade jag och Sebbe ner till Pontus By The Sea och hamnde sedan på Jimmys. Mumsig mat. Sebbes tjej, värsta bruden...skulle cykla Tjej Vättern idag tror jag att det var. Snacka om jobbigt...

Idag är det Sthlm Maraton, tur man inte anmält sig...ja för jag skulle typ svimma innan loppet ens börjat..

Nu är det frulle som gäller och sedan ut i solen!!!

Puss puss

EF

Ja så var det 6 juni igår. Himla fint väder!!

Städade en aning till....Solade lite....Planerade resan ut till Å-berga.

Ja allt gick ju smidigt...fram tills jag kom till Tekninska...Först var tåget försenat 10 minuter och efter 10 kom de på att det var ett signalfel och att det bara var enkelspårigt så det kunde ta en liten stund innan tågen kom... Klockna gick ytterligare 10 tror jag...tappade kollen på tiden.... Högtalaren sa att tågen från Sthlm Ö var inställda tills vidare och att vi skulle åka till Danderyds Sjukhus där ersättningbussar skulle finnas för att köra oss någonstans, om det var hela vägen till Å-berga eller om det var bara en bit. Visade sig bara vara en bit till Djursholm Ösby. Fick dessutom vänta cirka 10-15 minuter i Danderyd. *morr* Väl på Djursholm Ösbys perrong fick jag veta att tåget skulle gå 16.43...okej dryga 20 min....Nu var även detta tåg försenat 10 minuter.  Jag skulle varit i Täby 15.52 egentligen.....

Väl på tåget fick den idiotiska konduktören för sig  att klippa alla biljetter igen iaf efter Täby när flickorna hoppat på. Jag själv var djupt försjunken i min bok. Vet bara att det var några som opponerade sig. Fattar inte hur man kan ha mage att ta betalt för en resa som borde vara gratis för alla! Men han hade mage....*mutter*

Åt soppa med tjejerna =)) Och sedan åt vi SKÅNSKA jordgubbar =) Hemifrån min del av det älskade landskapet..... Fy fasen vad komiskt...köpa jordgubbar i Å-berga och sedan inse att de är hemifrån.... Snacka om att vi skåningar är kanon =))) För goda var gubbarna!!! Mästerliga!!

Nu ska jag fixa mig till jobbet.

Fick sms från Hjärtat igår. Han håller visst bli förkyld - inte bra. Tur han har varm sovsäck iaf! Han får väl ligga hemma nästa vecka och kurera sin förkylning!

Puss puss....återkommer kanske om jag inte tar för lång tid med promisen hem från jobbet ikväll!!

EF
Gick upp lagom tid till att hinna med bussen och säga hejdå till mitt hjärta.....tyckte jag iaf =).... Men hur tidigt det än var så fick hjärtat köra mig till jobbet.

Sen var det hejdå vi ses på tisdag om en vecka... *snyft*

Tröstade mig med att Jessica var tillbaka på jobbet och stod och babblade med henne en stund - saknat henne

Sedan pyste jag till Kungsan och träffade Tina och Annelie och Johanna knaprade lite mat, såg ett slagsmål på långt håll och åkte sedan hem.

Sitter här hemma nu och funderar på om jag ska krypa till kojs och sedan upp lagom tid imorgon och storstäda inför att modern, fadern och brodern ska komma hit!

*tänker*

Mmmm...fortsätter att pyssla lite till...

Puss puss

EF

Pssssttt.....Tänker på mitt hjärta som är nere i Smålandet just nu, har en bit kvar innan de når Norje-Boke....
I torsdags åkte ja ner till Jkpg för att gå på Siro och Pärs examination. Kan ytterligare en gång konstatera att åka buss är dööööööötrist. Väl nere i Jkpg, fort bort till tösen och byta och sminka inför kvällens händelser.

Väl där, blev "Gnugget" överdrivet superglad att se mig. Jag tyckte dock att det var roligast att träffa AnnaKarin,Ia och Pia. Men det är ju min åsikt....

Satt bredvid Ia under middagen... Rätt var det var, under förrätten, började brandlarmet tjuta...JA på riktigt!! Och det som var skrämmande på riktigt, det var att INGEN gick ut...Tänk om det hade varit fullt ös på branden redan ute i köket och allt som behövdes var att öppna dörren till där vi satt.....Hur dum får man vara...ja jag kan inte åta mig stjärnans glans eftersom jag oxå satt kvar.

Ut på gatan utanför sprang sedan ca 100 personer och frös ute...fast jag frös hellre än att bli innebränd. Brandbilen kom. De tittade konstaterade att det "bara" hade varit varm ånga från ugnen som utlöst larmet. Upp igen, varmrätt, underhållning, efterrätt, stipendieutdelning. Ut på stan och dricka drinkar....

Jag hade trevligt, kändes dock lite ensamt emellanåt. Sedan blev det nästan catfight - på hög nivå...

Min kära Siro hade en liten ättrig tjej i sin klass....som typ tyckte att alla hela tiden skulle se henne och så vidare. Skrek hela tiden.. Denna Angelica *lilla monstret*  tyckte väl vid detta tillfälle ute på dansgolvet att Siro dansade för när henne. Så Angelica tog helt sonika sitt rätt fyllda champagneglas och tömde det på Siro.

Siro fick tag i ett annat champagneglas, inte lika fullt...Och skickade detta på Angelica. Denna blev skitsur och ville ha tag i den som hade gjort det... Efter lite tumult blev det inget mer *tack å lov*

Men den här Angelica kändes ju en aning ostabil....För när Pär sedan skulle gå, kramade jag honom..eller rättare sagt försökte krama. Det kom en lite Angelica och ryckte tag i mig, och undrade vad f-n jag höll på med. Jag bara tittade på henne och sa att jag får väl krama min vän hejdå och lycka till och återgick till min kram och sa hej då. Under tiden stod den här lilla hoppan och skrek bakom mig att jag skulle släppa honom.

*suck*

Vi gick hem från stan i regnet. Sov. Vaknade och jag traskade in till stan igen och satte mig på Johans - mums med frulle =)

Buss hem. Dötrött. Hjärtat mitt kom hem till mig och jag var lite sleeeeeepy efter bravaderna i Jkpg. Vi åkte ner till Kungsan är nån sån här matfestival. Nalle och Bagarn var redan där med lite folk från Nalles jobb. Knallade till Kellys när det blev för kallt i Kungsan. Och sedan knallade jag och mitt Hjärta hem.

Var på 35 års fest i Å-berga på lördagen träffade lite folk som jag känner via jobbet...Var lite roligt....Gick hem tidigt.
Jobbade på söndagen med start 8.00........

Hem efter  jobbet och sova. Sov när hjärtat kom hem. Åkte och köpte pizza. Tydligen har mitt hjärtat gjort det stora "misstaget" och gjort clubsandwiches till Bagarn...som tydligen promt skulle ha det istället för den söndagliga-dagen-efter-pizzan.... Hjärtat ångrade sig en aning...

Städat lite här och ska till jobbet nu.....

Puss puss

EF

Pst.....jag sätter upp bilder senare idag =))