Har bestämt att bara ta det lugnt i helgen. Kanske dra en lov på stan - har ändå några ärenden att utföra. Men annars ska vi inte dra många knop!
Var en sväng på stan efter ungdomarnas första lektion igår. Käkade tapas med delar av familjen. På vägen hem när vi satt som bäst och pratade så vrider någon sin mage ut och in - inte bara en gång utan flera gånger.

Det här med att springa av på första bästa hållplats och spy i en papperskorg (om man nu måste spy för att man supit för mkt) var visst inget som personen i fråga hade i sina tankar. För hans beteende var väldigt medvetet, han vände bara på huvudet och väsnades och fnissade.

Jag har väldigt svårt att se det roliga där och då och ja för övrigt all annan tid för den delen oxå. Men här känns det ju väldigt tydligt att vissa saker funkar inte. Hur kan man tycka att det är okej att sitta och förstöra för en hel vagn.

Blir lite ledsen på mänskligheten.
Ibland är det svårt att släppa saker. Precis som att släppa in någon på livet. Värst är när jag inte kan släppa in den närmsta.

*mycket tankar nu*