Konsten att fylla år när man passerat 30 tycker de allra flesta jag känner är en jobbig bit. Helst vill de "glömma" bort dagen de föddes och vill INTE bli påminda om att de blir ett år äldre.
 
Jag tycker det är en lite tråkig inställning. För mig är ålder bara en siffra och födelsedagen är en dag då man får en hel dag tillägnad sig själv. Många gratulatulerar och skriver fina saker. Just för att jag är jag och du är du. Hade vi hängt upp oss på när man fyller 35 att man fyller "25" bejakar man ju inte sig själv. 
 
Alla dessa hurra- och glädjerop hörs ju för att just DU fyller år.
 
Under ett år hinner det hända väldigt mycket. Gamla vänskaper stärks, nya finner liv. Kärlek försvinner men börjar gro på nytt igen. Allt detta hade vi kunnat missa, om vi hade envisats med att hålla oss kvar vid en och samma ålder.
 
Jag brukar säga att man gör sig så gammal som man vill vara. För det här med att bli ett år äldre det kan man inte göra nåt åt. För slutar man bli ett år äldre varje år då finns man ju inte kvar på jorden.
 
Så nu när jag fyllt mina stadiga 32 år ser jag fram emot ett nytt år med massor av äventyr. Ny utmaningar på jobbet. Nya sätt att tänka och se på saker hemma. Ha ett underbart år med min kärlek och fortsätta bygga på det vi börjat bygga på.
 
Jag vill inte vara 25 igen jag vill inte vara 20 heller. För 12 år sedan var jag en annan än den jag är nu. Jag har utvecklats och förändrats och tur är väl det. 
 
 
Födelsedag, Ålder,
Ryktet går om snöslask uppe i norr.... Vad gillar jag det...hm...nä nu får det vara nog....eller iaf VÄÄÄÄÄÄÄÄNTA!!! Kan ett Septemberbarn inte få fylla år innan snön kommer?
 
Frosten låg vacker på takåsarna runt oss igår när vi hade masat oss ur sängen.
 
Visst man gör sin dag till det bästa man kan....Men det betyder inte att jag vill slita fram alla varma kläder nu.
 
Idag är det fullt ös här på jobbet. Det ska utbildas :-P
 
 
Hepp hej!

Det var svalt imorse när jag stack upp näsan över kanten på täcket. Hade verkligen INGEN lust att pinna upp. *burr*

En stadig grad stod det på termometern och jag önskade lätt att jag kunde somna om och gömma mig i min varma goa säng.

Min planering att stanna hemma under täcket grusades med att jag plikttrogen skuttade ur sängen och gick med raska steg till tunnelbanan. Nu sitter jag här med en go kopp te redo att anta dagens uppgifter :-)
Den 18 september orkade inte den lilla kroppen mer. En släkting och hans fru  förlorade sin knappt månad gamla son. Pga medicinska själ orkade inte kroppen mer. Vila i frid Gabriel <3
 
Iaf en stund igår..... Lilla E gjorde läxan och jag hjälpte till. Läxan var till nu på fredag. När vi var nästan i hamn säger Lilla E att hon kan göra resten imorgon.

Då träder jag in myndigt och präktigt, förklarar för henne att "läxan den gör man så fort man får den. För när man är klar med läxan kan man leka mer"

Kände att jag nog inte alltid alla gånger hållt min läxflagga så högt upp :-P

*nåja nån gång ska väl även jag bli stor*
Nu börjar första dagen dra mot sitt slut. Dagens maskering kliar men det är bara att kleta på nytt! Vi ses imorgon ;-)



EF

Nu är vi här. Ska bli intressant å se vad som händer imorgon!
Igår gick det upp för mig den riktiga meningen för uttrycket "ord och handling".

Vad som var orsaken behöver vi inte gå in på.

Men det fick mig att tänka efter och det ordentligt. Vilken enorm kraft och bestämmanderätt ord har.

Från nu ska jag väga mina ord på guldvåg.

EF
Det kan ju knappt ha undgått någon att vi har finbesök en dag som denna. Men jag kan inte låta bli att fundera på hur det är att vara denna speciella person.

Har följt på TV och datorn allt från att han landade, hur han åkte förbi mitt jobb osv..... Kikade in på en tidningssida och där hade minsann folk tagit sig tidig lunch för att få en glimt av vår välkände gäst.

Men dagens fundring är - hur kul kan det vara att vara så påpassad av allt och alla. När folk t.o.m. tar lunchen med sig "för att få en glimt". Vi befinner oss faktiskt inte på ett zoo där folk betalat in en massa pengar i entré. För vem av oss "vanliga" skulle vilja bli uttittade på detta sättet.

Bara en tanke.

EF
Ja jag och en kollega tog det långa steget efter jobbet till en aw med en leverantör. Lite tävlingar och bubbel bjöds det på.

Ibland är det jobbigt att lyxa till det!

EF