ändå sitter jag här....

Har varit på after work med Cissi, Kristin och Bi. Snurrade in på LD tog några öl och hamnade på Caspers... Grabbarna från jobbet satt där och hinka öl...klart vi hinka med då...

Veckan som gått har varit turbulent. Jag har kastats mellan tankar att totalt sluta jobba till att försöka överleva och mildra mitt temprament. Vissa dagar har varit bättre andra totalt katastrof.

damen jag pratar om är den dam som ringer in till bokningen cirka 50 ggr på en minut. Hon kan inte få in i sitt lilla huvud att i hotellbranchen så sker förändringar hela tiden. Hon är ett totalt kontrollfreak. Jag orkar inte.

Ska bli sååååååååååååå skönt att åka ifrån den här stan och hem till lugnet den goda maten mamma pappa Jocke Elin och Mia det går inte ens att beskriva den känslan. Helt enkelt underbart. Kort och gott.

Bort från stress, alla elaka illsinta tankar. Bara hem glömma allt som finns här uppe som är till besvär och njuta av lugnet i Skåne.

Vill dock inte bort från mitt hjärta men jag måste bort från stan så enkelt är det.

Mitt hjärta är ute och dricker öl ikväll och jag får träffa honom imorgon *ler stort*

Måste sova nu!!

Puss mina darlings!!

EF

Jaha så vart man visst tagen..... bäst att plita ner något....

TAGEN!!!

Regler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som sedan blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista över deras namn. Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de blivit tagna och att de ska läsa ens blogg för mer information...

Himmlars ska jag bara skriva sex stycken

1. Blir trött som en gnu
2. Hatar fötter (ink. mina egna)
3. Har en webcamera men använder den aldrig....
4. Älskar shoppa kläder OCH smink
5. Festar i snitt varje månad typ 20 dagar......inte konstigt plånboken är tom....
6. Älskar läsa böcker om olika människors öden


Ja då vet ni underliga saker om mig. Hmm vem ska bli tagen nu...........


Nu är det dags att sminka det sista och sedan till Viccan och yla i mikrofonen. Mitt hjärta är i Å-berga....för jag är så j*vla busy denna helgen. Men vi ska efter utbildningen jag ska vara instruktör på, på söndag, Grädda våfflor...de e ju våffeldagen på söndag!! Som sagt sätta på fejset....och lite andra klär....

Kramen!! *fjärilar i magen =D*
Jag sitter här mitt i natten och flummar...ja som jag alltid annars oxå gör...men nu en stilla lördagskväll som denna hinner man fundelera och filosofera och det bästa av allt...inte tänka alls....

Bastukvällen går tydligen bra har jag fått rapport om...Lojsan är på East och kollar in snygga grabs... Mange är någonstans som är VÄRRE än Golden... Jag funderade i mitt stilla sinne vad som kan vara värre än Golden...finns ju dock ett antal...har dock inte fått svar på var de är...kan bli intressant när jag får informationsrapporten senare i natt...

Å...blev sugen på kebabrulle. *mums*

Saint Patricks Day igår (lördag) Kommer ihåg när jag var här uppe på praktik för nåt år sedan...och rätt var det var "invaderades" Stureplan av en massa engelsksjungande, grönklädda människor... Jag hade ingen aning om att det bodde så många irländare i denna staden... Jag har inte ens koll på hur många från min egen stad som bor här....så hur ska jag kunna veta och hålla koll på en hel nations medborgare om de bor här eller inte. Jag skulle tvätta precis när procetionen skulle gå..så jag missade...

Idag....ja senare ska jag åka till Kista med Lojs...jag kommer vara piggelin och hon tröttelin....hahaha...

Skriver mer sen...Pözz å kräm

EF
Eh ja....så var det fredag igår igen...Å vart styrde mina tassar....Självfallet till Mamas And Tapas..... Jag och Lojs skulle egentligen......EGENTLIGEN....gått till Mojito Tapas Bar... Bara för att prova ett annat tapas ställe. Som sagt blev det ju inte så.... Utan vi  fick ett bord på M&T.... Sen trallade vi till Lokal som vanligt och pös in en sväng på Lemon =))

Nu ska jag pysa ner till köpkvarteret och se om jag hittar något som jag kan ha på mig nästa lördag...

Pyss pyss

Solen skiner så himlans fint idag.... Blir kjol idag...inte för att någon ser att man klär sig finare men ändå...

Glömde en sak igår...skulle ringt en kollega efter jag slutat jobba....kom på nu på morgonen vad det var jag skulle gjort vid 22 igår... Dumma mig.

Ne iväg till jobbet och få mig ett litet tillrättavisande....

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

EF 
ÄNTLIGEN!!! Blev jag färdig med alla utcheck....bara 29 st.... Tur man inte får jobb slängt på sig bara för att läkaren säger att man inte får bära tunga saker under två tre dagar...Bara för man dagit ut en tand... Klart det är ju skönt att slippa göra en massa tradiga saker...men ändå... Igår tyckte jag att jag checkade ut och checkade ut....men att högen fortfarande var lika hög som när jag började. Fick hjälp av Bi och det var väl behövligt!!

Var på en plugga-utomlands-mässa. Blev rätt sugen på New Zeeland. Måste fundera. Jag vill jag vill jag vill.
Men jag måste ta reda på vart jag och pojken är påväg i vår relation. Det har ju bara gått en månad så det är förtidigt att säga. Man kan ju hoppas men man vet ju aldrig. Kärlek är ju nyckfullt, har jag lärt mig den hårda vägen.

Ska fortsätta fundera.

Laga lite food och sedan slappa framför tv:n eller läsa någon bok och lyssna på Drain. Har äntligen fått tummen ur och köpt skivan igen. Min love-CD.

Puss pUss

EF
Känns helt plötsligt så vuxet när man sitter där med damerna på STYRELSEMÖTE.... Massa saker och rutiner som jag inte riktigt har full koll på. Kändes rätt stort att sitta där och kunna säga VETO om jag nu misstyckte om något. Nu var fallet inte så, men ändå..... Man ser kåren på ett helt annat sätt än man gjorde innan.

Jag ska tydligen hålla en halvtimmes information om Ungt Forum. Hoppas att jag kan köra en power point för då ordnar sig alles =))

Hörde av mig till en person idag, fick oväntat trevligt svar...hade inte riktigt räknat med det.... Responsen på senaste mötet var om man så säger iskallt....Dock var det ju inte jag som gjorde bort mig sist vi hastigt träffades.

Nog om det. Ska väl alldeles strax pysa ner i bingen och sova som en liten prinsessa!!

Over and out....

EF

Jag fick igår veta en sorglig sak. Nu hårddrar jag det...men killar är AS. Jag vet att alla INTE är men det gör ju så förbannat ont när de gör oss illa. Sårar oss  med sina icke så genomtänkta uttalande och handlningar.

Jag har ju snurrat singel själv ett år nu efter det senaste nederlaget, som hette duga. Jag vet dock att det är fullt möjligt att resa sig igen! Fast man inte tror på det överhuvudtaget så är det möjligt. Man ÄR starkare än man tror.

Jag finns här om du behöver och kan, har tid och ja du vet!!

Medans min kära vän gått och blivit överkörd av en ångvält så kan jag ändå inte låta bli att le. Jag måste få vara lite glad över mina fjärilar i magen. För ett år sedan skulle jag inte för fem ören tro att jag skulle vara fjärils tämjare ;-)

Nu är det middag som hägrar eller ja så mycke man nu kan knapra när man precis blivit av med en visdomstand....

JennyPennyLain

Jag tänkte att jag liksom mina medsystrar i Skåneland skulle starta en liten bloggis här...Men sist jag skrev vet jag inte vad som hände...Datorn hängde sig och jag lacka ur... Så det blev inget...så nu ger jag det en chans igen ska se om det blir bättre.

Min sötnos har åkt till snön och kylan och ska utsätta sig för något som kallas för skidåkning...Tur att man inte följde med där (inte för att det var inplanerat). Vem vet jag hade kanske brutit benet första dagen eller något...sådära 10 minuter i backen och sedan akuten...Skulle vara precis så som bara jag kan göra *asg*

En av mina vänner hemma är lite lessen och vid sånna här tillfällen vill ju jag vara hemma och krama på henne. Säga till henne att allt blir bra. För bra blir det vare sig man tror det eller inte. Det tar ju bara olika tid.

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om den här blogg sidan....den är lite bråkig med mig...