FitnessFighten har smygbörjat....eftersom jag drar ner på allt nu. Socker/fett/alkohol. Jobbigt bara att påsken piper förbi nu... Min käre pojkvän har redan påbörjat och kommer köra parallellt med mig. Det tror jag kommer bli kanoners. Då kan man peppa varann och hjälpa varann upp om man hamnar i en dip.
 
Så egentligen var jag en dålig människa igår när jag träffade Girlsen på gemensam påskmiddag. Kallskuret, potatis, köttbullar, prinskorv och ägg. Och självfallet PÅSKMUST(massor med socker...).
 
Jag må ha lätt dålig karaktär när det kommer till storhelger - det finns ju så mycket trevligt att äta och smaka. Så att låta bli helt - det klarar jag inte av. Jag har väl karaktär som en hamster i ett springhjul....
 
Ska hjälpa en kompis att flytta på fredag *hoppas den värsta träningsvärken har gett sig av*
 
EF
 
 
Oj var ska jag börja någonstans....
 
Ja jo som vi alla har noterat ligger det FORTFARANDE snö på marken och JA även jag är trött på detta.
 
Men idag när jag kom susande ner för backen mot tunnelbanan så var det ljust ute :-) (notera att klockan då var ca 5.45)
 
Såhär såg det ut ca 6.15 i Slussen. Det bästa av allt var att det var inte kallt trots minusgrader. Det var skönt ute. Och det mina vänner var länge sedan jag kunde säga det!
 
Jag har inte varit och tränat på säkert tre gånger och imorse var jag inte superladdad direkt. Men jag masade mig upp och väl på Spårvagnshallarna fanns det inget annat att göra än - just det GILLA LÄGET!
 
Så nu har jag kämpat järnet och fått infon att "mitt" kära pass kommer försvinna då de gör om scheman och nya saker kommer komma in.
 
*Hmmmm....vad ska jag göra på tisdagsmornar nu då?!*
 
Min kära D kom med din brilljanta idéen - annat ställe och annat pass. Ska bli sjukt spännande med lite nytt.
 
Avslutade dagens träningspass med (se bilden nedan)
 
Det var en grej.
 
Sen har vi det här med träningen över lag.
 
Man har sina perioder i livet och den senaste månaden har  varit väldigt givmild iaf när det kommer till mat och dryck. Jaha, vad gör man åt det då? Jo man är galen som jag.....haha.....och anmäler sig till FitnessFighten.
 
Så på måndag den 1 april (och nej det är inte ett skämt!!!) börjar fighten mot det jag vill bli av med för att få tillbaka den bästa självbilden av mig själv :-)
 
Snart är det påsk och det brukar innebära SKÅNE :-D Men i år rullar bilen norr ut :-)
 
                                              
Idag fyller även bästa tjejen år!! Det var sjukt roligt att prata med dig nu på morgonen !
 
Ikväll blir det "påskafton" med tjejerna! Ska bli så mysigt!
 
Och imorgon blir det möte. Ska bli intressant.
 
Vi ses :-)
 
EF
Sitter här och våndas. Vill äta gooooooodis men jag ska inte!
Sen kväll igår. Swischade ner i dunet. Sov hela natten utan att vakna en enda gång. Väcktes av en kram. Ibland är livet bra härligt!
 
 
Jag har nog drabbats av en miniförkylning så nu mååååååste jag få gnälla lite *haha*
 
Det gör ont i mina bihålor *ynk*
 
Slut på gnället :-)
 
 
Idag blir det väl till att fixa å dona hemma. En svängom med dammätaren kanske är ett vinnande koncept :-P
 
 
 
 
 
Bara ni vet så har jag
 
EF
Ibland gör vissa ord ont. Ibland gör vissa handlingar ont. Ibland förvånas du av människorna omkring dig. Vare sig det är med mening eller inte. Vissa saker tar sig in i själen och andra kan man skaka av sig. Oavsett blir man berörd. Och det tar olika tid att ta sig tillbaka.
 
What does'nt kill you, makes you stronger!
 
 
Nu till annat :-)
 
Blir lite bitter när jag provade appen för den här bloggen och hela skiten försvinner. Så jag gör ett nytt försök att skriva...och hittills har jag klarat mig :-)
 
I måndags var vi på Johans Glans när han uppträdde på Cirkus. Lillebror och två vänner till honom kom upp och bodde hos oss.
 
Av 90 minuter skrattade vi i 100 minuter.....Han var så rolig och vissa saker var så självklara. Bra platser fick vi oxå parkett första raden :-D Tack!
 
 
Kom på den braiga idén att köpa via jeans, ja alltså jag har inte köpt dem än! Men jag hittade ett par andra fina byxor i en affär i helgen som gick. Färgen var somrig och det bara lyste pastell om de.
 
Jaha, varför köpte hon dem inte då...tänker du som läser (jag vet det nog ;-P )
 
Jo för att jag en glad tjej på 31 jordsnurr...jada jada, bla bla.... men jag klarar tydligen inte använda mig av mina ögon.Dags att göra om och rätt!
 
Back 2 business vi ses imorgon.
 
Peace out
 
 
EF
 
 
 
 
Helgen försvann lika snabbt som vanligt. Fast det kanske är tur att det inte är fler dagar, jag hade förmodligen slöat till mig rejält
 
Igår var vi på en liten utflykt, inte alls långt hemifrån. Vi tog oss till den lite vintriga Sätra stranden. Jag, D, Lilla E och Lilla A.
 
Lyxen under promenaden var varm saft och frukt! *mums*
 
 
Helgen bjöd även på en "det man inte har i huvudet får man ha i benen" två gånger på ungefär en timme. och den känslan satt tydligen kvar i kroppen idag på morgonen. Sprang ifrån mitt busskort och hade inte extrakortet kvar i jackan. Så det var fullt ös hem igen och hämta.
 
Idag är det ingen vanlig dag lillebror har kommit upp med två vänner för att se Johan Glans med mig och D. Och D fyller år idag. Vilken tajming med Johan Glans :-D Så det blir lite mys med de goa skåningarna och en härlig show *hoppas jag*
 
Ses imorgon veckans äventyr har ju bara börjat :-)
 
EF
 
 
 
 
 
Jag och Mark har varit på vinterkurs i Älvdalen. Mark var en duktig maskot hela veckan igenom. Lätt utmattad när han kom hem.
 
Jag lyckades med konststycket att logga in på min Hotmail på jobbet. Det har inte funkat på typ ett år. Hittade en massa gamla mail som tillhör det förflutna. Men nu är de borta. Gone and away. Orkade inte ens läsa det som stod i de där. För mig var det väldigt djärvt att göra så. 
 
Igår (läs tisdag) var jag på Body Pump på morgonen. Trodde jag skulle vara mer död än levande idag. Men än har inte träningsvärken infunnit sig på det sättet jag trodde.
Klart att jag har träninsvärk i kroppen efter gårdagens pass med ny koreografi. Men jag mår kanon :-)
 
Vi har tjejerna denna veckan så det blir mycke å göra.
 
Blev precis sugen på att göra egen bjönbärssylt *mums* Kanske skulle ge mig på det i helgen :-)
(Det blev ingen)
 
 
Nedan är en text som florerat på Facebook ett tag. Kontentan av det hela är - sluta vara en vidrig människa mot andra.
 
"Pojken du slog i hallen idag, han begick självmord några minuter efter. Flickan ni kallade hora, var en oskuld. Pojken du kallade tråkig, måste arbeta varje natt för att försörja sin familj. Flickan du knuffade, hon är redan slagen i hemmet. Flickan du sa var fet, hon försökte att svälta sig till döds. Den gamle mannen... du har gjort narr av han har ett otäck ärr över sitt ansikte, han kämpade för sitt älskade land. Den pojke du mobbade så att han grät, hans mor är intagen på sjukhuset och är i fara. Du tror att du vet allt om dem, men det gör du inte!"