När man tränar med PT får man en massa information gratis under passet.

 Jag tänker på alla som börjar träna direkt efter förlossningen och som inte vet hur illa det kan bli om man kör på som vanligt.

Min PT sa till mig att jag inte fick springa Midnattssloppet i år. För att min kropp har inte återhämtat sig (trots att det gått 6 månader när loppet går av stapeln).

 Min PT sa att om man provar och hoppa ska man känna efter om man läcker. Ja du läste rätt! För tränar du inte rätt glöms dina inre magmuskler bort. Och magmusklerna som delat på sig under graviditeten tar längre tid på sig att gå tillbaka till sitt vanliga jag. Plus att ens bäckenbottenmuskulatur inte stärks. Har du inga starka muskler i bäckenet så får du läckage..... Och vem vill gå och läcka?! 

Inte jag iallafall!

Träningen med PT börjar ge lite resultat. Och det känns bra :-)
Träning,
Idag tog vi det ganska lugnt på morgonen. Pärlan vaknade vid 5 och sen somnade hon om och sov 1,5 timme till. Sen blev det upp. Kärleken gav sig ut på en springtur på morgonen och sedan svischade han iväg till jobbet. Jag och Pärlan tog en liten promenad och sen knallade vi hem.
 
Killarna från Bravida var här och fixade med våra element. De har låtit så förbannat mycket i dem under vintern. Men nu ska vi bli av med suset. 
 
Klockan är mycket och jag borde gå och sova så jag är utvilad till mitt PT-pass imorgon. Stackars Pärlan ska få vara med om sin första föreningsstämma imorgon. Hua. 
 
En annan som det är synd om är farfar. Han har gått och brutit benet. Så nu är han gipsad och har 6 veckor framför sig med ett vitt ben. Stackarn <3
 
Jag och Pärlan var ute på en promenad till sen idag. Och sedan kom en vän till mig och hälsade på. Hon har inte sett Pärlan sedan februari. Så det var ett kärt återseende.
 
Nu ligger min lilla Pärla och sover sedan ett gäng timmar tillbaka. Ibland undrar jag hur en bebis förstår att de ska sova hela natten. Jag menar ta till exempel Pärlan - dagtid kan hon sova 1 alt 1,5 timmar lite sådär under dagen oftast i samband med mat och sen vaknar hon som på beställning. Men på natten då sover hon och vaknar först flera timmar senare. Mycket kan man tänka på såhär en tisdagskväll......
 
God Natt :-)
 
 
 
 
Sådär ja, då har första Morsdag dagen kasat förbi. Blev väldigt fint firad. När jag var uppe vid fem-tiden igår på morgonen, för att kolla varför lillfröken var vaken. Hade hon minsann själv varit på stan och fixat en present. Inte för att jag vet hur hon lyckades ta sig in.....anar att hon fick hjälp av en syster och en pappa :-)
 
 
Jag matade Pärlan som sedan snusade vidare sin vana trogen :-) Vi hade klockan på 7.00 för att vi skulle på familjeäventyr under dagen och hade en tid att passa.
 
Vanligtvis brukar jag höra minsta lilla ljud i lägenheten (inte ett dugg stressande....eh...jo...) och jag har därför lite svårt att somna om. Men jag var nog extra trött igår för jag somnade om och klockan ringde vid sju och snoozade :-P Ja jag vet att man inte ska göra det - utan man ska gå upp direkt. Men är det helg så är det :-P
 
In i sovrummet kommer Ella med bricka och paket <3 
 
Man kan ju inte annat vakna på riktigt bra humör när man möts av så mycket kärlek. Vi gick sen upp allihop och gjorde oss i ordning inför dagens äventyr.
 
Familjen har som tradition att istället ge julklappar(de vuxna alltså) så är det ett par av oss som fixar ihop en familjedag. Julen som gick var det farmor och farfars tur och tillsammans med farfars föräldrar tog vi båten ut till Grinda och gick en promenad. Det bör tilläggas att vi är ganska många. Sådär 20 stycken. 
 
Efter promenaden var det dags för lunch och paketöppning. Ja vi hade två födelsedagsbarn med oss, en på 80 år och en på 25 år. Fina grejer fick de båda två :-) När lunchen var över, pinnade vi ner till bryggan igen för att ta båten tillbaka till Nacka Strand. Och därifrån till Andys Lekland i Sickla. Stora som små for de iväg och klättrade och hade sig.
 
Pärlan som är lite för liten att leka där än fick sitta hos farmor istället medans hennes systrar flängde runt på klätterställningarna med fastrar, farfar, farbror och kusinen. Kul hade de :-)
 
Trötta och klara för dagen åkte vi hem och hela familjen stöp i säng och somnade nog egentligen i luften påväg ner till kudden.
 
Idag har det regnat men det börjar se ut som att det börjar spricka upp. Kan bli en eftermiddags promenad :-)
 
Vi ses imorgon :-)