Året som skulle bli till det bättre....

En ljusglimt kikade fram den 21 januari klockan var väl då 2.45. Då passade han på att kliva ut i den stora vida världen efter nästan 9 månader i mammas mage. Välkommen till oss E!


Jag har fortfarande yrsel och jag börjar mer än lovligt bli något trött på skiten. Ingen remiss från VC än... de jobbar ju på som muterade sniglar utan slem. Ska raffsa ihop ett mail till J så han kan maila det vidare till sin läkare och sedan får vi se om det finns läkare med rektionsgen!

Om jag verkar bitter har jag knappt ens börjat......

Jag har även en fundering om dehär plattorna I-pad osv..... Klarar man sig utan dator om man har en pad av något slag?

Vi ses!!

EF
Ja så var det då nytt år :-)

Sista veckan har varit galen. Ja galen som i  tokmycke.

Julafton firades ute i Barkaby med "nya" släkten och det var barnens jul :-) Oj, jag tror att småkillarna tillslut såg i kors... Sötnötter :-)

Jag jobbade hela förra veckan förutom i fredags.

Fick svar av läkaren om röntgenplåtarna - de visade inget. Så jag har fortfarande yrsel och tidvis fruktansvärd huvudvärk fast jag har noll koll på vad det är. Börjar tröttna på att gå till läkaren.

Igår var vi hos några goda vänner och käkade mumsigt med mat och rullade bort till Gamla Stan lagon till 12slaget :-)

Jag snurrade runt här hemma hela dagen och fixade med efterrätten, en kaka/paj jag aldrig hade gjort tidigare men den blev bra.

Det första jag gjorde under 2012 var att jag blev rejält riven av min stora kise. Jag hade varit uppe och tog med mig stor kise tillbaka till sovrummet. J hade med sig liten katt innan. Liten katt slet sig loss och lade sig där jag skulle sätta mig i sängen och blev självfallet rädd. Lite skrämde både matte och storebror. Stor katt blev så rädd att han i panik skulle ur min famn. Och klöste mig på knä, höftben och armbåge.

Snacka om kraft i de klorna så nu är jag lite öm.....

Men annars har det varit väldigt skönt att vara ledig :-)

EF