Fan jag suger verkligen på Isokajen..... Förbannade teknik.... Å dummare med åren har jag tydligen också blivit.... Iaf om man ska följa det som helgens övningar bjöd på.

Inryckning söndag 15.00, Näsby Slott (Pliktverket i Sthlm)

Inskrivning

Dataprovet och levnadsbeskrivning

Middag

Information

Sova....

Vakna tidigt.... 7.00 frulle

Sedan

psykologen

sedan

läkaren

efter det lunch

Information om man kommit med eller inte

JAG KOM MED!! ME SOOO HAPPY!!!!


Massa trevliga tjejer som kommer vara med. Kommer bli den goaste plutonen någonsin!!!

Nu blir det omändring på mathållning, festande och ja såklart....tränadet....

Nu ska jag börja gå hem från jobbet mina tidiga dagar med start imorgon, inget mer onödigt godis, bara för att äta godis. Ingen mer läsk eller annan sockeröverdriven dryck...

Jag måste ju komma i form och skaffa mig en kondition och fysik som heter duga!!!

Med början imorgon!!!

Puss och puss igen ;-)

EF






Just nu känns det som att livet leker igen. Jobbet knallar på och fritiden, ja den som finns används åt att försöka ta det lugnt. Ja på alla plan. Jag vill inte rusa in i något bara för att jag vet att jag kan.

Jag har precis lyckats komma underfund med att mitt senaste stora beslut var rätt. Jag vet att jag sårade men det var bäst för båda. För att inte gå på fler katastrofer. Katastrof var väl lite att ta i...men ni vet vad jag menar. När det inte känns helt kanon och man ser att det på lång sikt inte kan förändras märkbart.

Om man ser krasst på hela situationen jag befinner mig i nu. Så får jag väl egentligen gå vidare hur snabbt jag själv vill. Något säger dock till mig att med respekt för mitt x, ska det inte gå för snabbt fram nu. För nu när det tog slut, var en av orsakerna att personen i fråga en för fin människa och för snäll. Med mitt tidigare facit i hand insåg jag själv att jag hade lätt kunnat utnyttja situationen till max. Då jag är en människa med samvete, kunde jag och ville jag inte låta det ske. Därav mitt beslut till att göra slut.

När man sedan inser att det finns känslor kvar för någon anna, blir man något rädd för att man har bejakat  dessa.  Med facit i hand på detta så nej jag kunde inte motså känslorna för den andre. Gör det mig till en elak, vidrig människa? Gör det mig till en kall person, att jag bara kan sluta älska någon och börja tycka om någon annan? I min värld är det inte så. Men det är ju oxå min värld och mina värderingar.

Jag tror att det som tar emot mest att informera min förra kärlek att jag har hittat en ny. Jag var hans första riktiga flickvän. Jag kommer ihåg hur det var jag oxå, men mitt samvete vill inte göra honom mer illa. Samtidigt kan jag inte förneka det jag känner för den nya kärleken. Jag vill ju att detta nya ska fungera!!



Idag är det en stor dag. Om några timmar åker jag till pliktverket och mönstrar. Mycke står på spel. Ska jag få göra gröntjänst eller inte. Ja, svaret på får jag veta imorgon efter kl 16.....



Hänt annars i helgen......

I fredags efter jobbet knalla jag till ett födelsedagsbarn. Grattis B1!

I går var jag på styrelsemöte hela dagen och efter det knallade jag hem till en kompis och åt middag och drack drinkar!!



Snart är det maj, händer mycke saker. Jobbar ju självfallet under valborg. Ska gå och kolla på någon brasa, kan vara rätt mysigt!! Jag och några vänner lär det bli. Jobbar helgen som kommer efter här nu.

Andra helgen i maj blir det till att vara duktig flicka, mor och far kommer upp och vi ska besöka lillebror på PHS. Typ poliskskolans dag eller nåt liknande kallade dom det. Hur som helst ska vi ut till PHS och kika på en massa saker. Efter det ska vi gå ut och äta hela familjen. Ska bli skönt att träffa mor och far, det var ju senast i julas vi träffades.

Helgen därpå är det dags för jobb igen....  Och efter det, ja den sista helgen är det dags för mig att åka ner till Eksjö men UF. För att checka av vad som finns där nere inför sommaren. Vill ha sommar nu!!

Måste sätta igång med lunchen så att jag orkar med dags uppdrag!!

Puss puss

EF

 


Å det är så mycke som rör sig i mitt huvud just nu. Min tillvaro har funnit ljus igen.

jag brukar inte bry värst mycke. Men denna gång är jag fundersam. Vill inte skada någon.

EF
ja för de som inte jobbar...

Jag kör mitt tio timmars pass denna helgen. Tidigt imorgon och lagom på söndag.

Kärlek
Vad har hänt sen sist. Lovade att uppdatera. Massor har hänt, massa livs förändringar. Ja både för mig och för andra. Det är verkligen så...(iaf bland de som jag umgås med) att tar det slut för ett par går det nästan hela rundan runt i vänkretsen.


Precis innan påsk tog jag det jobbiga beslutet. När man inser att man inte älskar en person på det rätta sättet ska man inte vara kvar i den relationen. Ett väldigt jobbigt beslut. Men bäst för alla (två) inblandade.

Att bli sårad  - gör ont. Att såra någon gör ont.

Vi pratar fortfarande vilket är skönt. Känns som att det inte finns något hat iaf. Men jag vet inte vad han känner nu.

Livet går vidare.

JObb
Det är fullt ös på jobbet som vanlig. Börjar komma in i det mer och mer. Känns som att jag hittat rätt.


Nu är det dags att sov om jag ska orka upp imorgon!!
Skönt med en lugn helg!!

/EF
Har varit nere i Jkpg en sväng och partajat med Nina!!!

Tack för i helgen!! Nu ska jag snart åka hem till stora staden.

Har hänt så mycke de senaste veckorna och månaderna, skriver om det en annan gång.

Nu ska jag vara social framför tv:n

EF