Body Pump

0kommentarer

Idag var det så äntligen dags för veckans morgonpass... Eller hur var det nu...
 
Jag var seg som en kola när jag slet mig själv upp ur sängen. Ja, man kan faktiskt säga att jag var direkt jätteomotiverad till att träna idag.
 
Lyckligtvis lyckades jag hä på mig lite kläder och ner till bussen bar det av. Hoppa av bussen, kikade på klockan och mer eller mindre panik när jag insåg att nästa buss skulle ansluta "om 8 minuter". Attans tänkte jag å passet som börjar 6.30. Tanke-och tidsvurpornas drottning det är jag det, om det mot förmodan är någon som missat detta.
 
Så jag tog det långa benet före och älgade på från "Stadsbiblioteket" till "Tegnergatan". Swischade in på gymmet, kastade mig på datorn och fick min biljett. Dundrade in i omklädningsrummet, kikade på klockan, kikade på passbiljetten. Muttrade bittert på mig själv. Jag hade tänkt fel...igen... Tänkte att passet började 6.30 när det börja 6.45 - pucko mig. Jaja, jag var i tid :-)
 
 
Ja jag vet att det står den 27 november och att det är om en vecka. Men en sån här bokning i veckan har jag. Och nej det finns inte på världskartan att trycka på den orange knappen :-)
 
Ska slänga in en liten artikel om Svenska Lottakårens Riksstämma till vår lokala Hemvärnstidning :-)
 
 
 Jag finns överallt *tihi*
 
//EF

Kommentera

Publiceras ej