Ska det vara så?

0kommentarer

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

Var det någon som missade att jag har oooont... Ska det verkligen vara så att kroppen skakar av träningsvärken dagen efter?? Ä de så?

Dagsform: Se ovan......

Träning: Eg ja tack! Men jag pallar f*n inte.....

Mina promisar från Slussen till Kungsan har inte visat sig än. Latmasken i mig är segstartad.... Och imorse var det inte ens en tanke på det. Kändes som en dålig bakfylla när jag vaknade. Förutom att istället för att vara helt slut i skallen var jag helt slut i kroppen. I slow motion tog jag mig till bussen. Trallade på försökte mig på ett glatt "God Morgon", men det var för painfull. Mungiporna slog i golvet och armarna släpandes efter mig in i bussen.

Ja jag tycker synd om mig själv *ynk*

Vi satt och katade medicinbollar igår. Med risk för att den skulle träffa någonstans där den inte skulle, så slog jag ihop benen och "fångade" bollen med knäna.

Efter helgens bravader när jag skulle byta en sportlight ovanför matbordet. Var lat, dvs jag lyfte inte benet över kanten. Så när jag med kraft för kung och fosterland drämmer i högerknät på insidan, vrålar jag lite lätt. Nu har det blåmärket läkt men jag är fortfarande lila/rosa/blå.....

Så igår när det kom en medicinboll farande var ju min insikt att skydda mig och mina kroppdelar....ja alla utom knäna... Så jag fångade bollskrället och idag har jag ett vackert blåmärke ála nytt på vänster som börjar ta färg och ett vackert blåmärke ålder gammalt på höger knä. Supervackert.

Dagens tysta minut:
Det har väl inte undgått någon att Liz Taylor gick ur tiden igår. Vilken donna!!

  

EF

Kommentera

Publiceras ej