Dissning på hög nivå

1kommentarer

Ja det fick iaf en kille på Naglo ikväll... Tyckte synd om honom iaf. För dig som läser och inte brukar gå till Naglo är det en gay bar.

Killen som i och för sig såg osäker ut kom med fyra andra. Dessa fyra verkade dock inte lägga speciellt stor notis om honom. Så kom det en låt och han hittade en väldigt ung kille att dansa med. Typ en kille som precis trätt ur den berömda gardroben.. Iaf så dansade och den äldre killen såg ut som att han tyckte om att dansa med den yngre. När låten var slut fick den  yngre något "äcklingsryck" och tog tag i sin kompis som satt ner och drog iväg med orden att den älde killen var äcklig. Den yngre killen slog ut två öl för att visa hur äcklig han tyckte att den äldre var. När den yngre hade rusat ut stod den äldre och såg jättelessen  ut. Tyckte så synd om honom.

Jag menar tycker man redan från början att personen som vill dansa med en inte är tilltalande så kan man väl lika gärna låta bli att dansa och man behöver inte bete sig som ett as. Jaja min mening.

Annars har hjälpt Cat och Pauli att flytta idag...tre våningar utan hiss....*träningsverk idag söndag* Fin lgh i Fruängen. Efter det hem och fixa iordning och sedan till Mamas And Tapas...SÅKLART med Lojsan! Och efter det var vi på Lokal och sedan hamnade vi på Naglo.

Hemma nu...ska tvätta en massa klockan 10 så jag får nog hoppa ner under täcket =)

Återkommer senare idag =))

Puss så länge

EF
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentarer

Elin

27 May 2007 09:44

Då var det konstaterat att även killar kan vara rejäla bitchar. Är det ett tecken på jämställdhet, man kan undra....Miss you massor....Pussar

Kommentera

Publiceras ej